fbpx
ugljenik posle čiščenja

Si të hiqni karbonin nga objektet?

A ju shkaktojnë papastërtitë e ndryshme, siç është karboni, probleme në industrinë apo hobin tuaj dhe rezultati i punës suaj nuk është i përsosur për shkak të tij? A po shpenzoni shumë kohë të çmuar për heqjen me dorë?

A ju shkaktojnë papastërtitë e ndryshme, siç është karboni, probleme në industrinë apo hobin tuaj dhe rezultati i punës suaj nuk është i përsosur për shkak të tij? A po shpenzoni shumë kohë të çmuar për heqjen me dorë?

BAZAT

Së pari pak për bazat e pastrimit me ultratinguj. Nëse jeni të interesuar, mund të lexoni më shumë në postimet tona të mëparshme në blog, për shembull: SI PASTRON ULTRAZËRI

Vaskat e ultrazanore dhe pastruesit punojnë në parimin e valëve tejzanor që kalojnë nëpër një lëng. Shumica e modeleve të banjës me ultratinguj kanë transduktorë të bashkangjitur në fund të rezervuarit që lëshojnë valë tejzanor. Këto valë përhapen përmes lëngut në rezervuar. Me ndihmën e energjisë së këtyre mikroflluskave, të cilat godasin objektin dhe shpërthejnë, hiqen papastërtitë në objekte.

Në vetë aplikacionin, është mirë të kihet parasysh se valët vijnë nga fundi i rezervuarit dhe për këtë arsye fuqia e tyre është më e madhe në këtë drejtim si dhe efekti i pastrimit. Fuqia tejzanor, frekuenca, temperatura e lëngut, koncentrati i pastrimit dhe koha e pastrimit kontribuojnë gjithashtu në heqjen e papastërtive.

Largimi, karboni dhe papastërtitë e tjera

Le të kthehemi te rasti ynë. Fillimisht spërkatëm artikujt me një koncentrat pastrimi të holluar AS-MLP, i cili është një degreasues i fuqishëm dhe efektiv dhe filluam të shpërbëjmë papastërtitë. Gjatë kësaj kohe përgatitëm një banjë me ultratinguj PRO 300 – 28 kHz dhe e ngrohëm lëngun në 40 ° C. Ujit i shtuam koncentrat pastrimi 2% AS-MLP, i cili për shkak të formulimit kimik përshpejton largimin e papastërtive nga sipërfaqja e objektit. Ne e drejtuam banjën me ultratinguj për dy cikle pa objekte brenda, pasi donim që temperatura dhe koncentrati i pastrimit të shpërndaheshin në mënyrë të barabartë në të gjithë rezervuarin. Në të njëjtën kohë, hoqëm flluskat e tepërta të ajrit që do të prisheshin dhe do të ngadalësonin procesin e pastrimit.

Procesi i pastrimit dhe përfundimi

Në testimin tonë, ne zgjodhëm dy cikle prej 30 minutash në 40-50°C. Pas përfundimit të ciklit i shpëlajmë objektet me ujë të rrjedhshëm, i thajmë dhe i fshijmë me një peshqir të butë.

Nëse nuk jeni të kënaqur me rezultatin, mund ta “fërkoni” manualisht artikullin gjatë ciklit për të shpejtuar heqjen e karbonit, ose të vazhdoni me një cikël shtesë ose dy në banjën me ultratinguj.

ugljenik proces

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.