fbpx
Filters

  Vaska me ultrazë

  Pastruesi me ultrazë ASONIC është një pajisje që përdor valë zanore me frekuencë të lartë për të pastruar objekte dhe sipërfaqe të ndryshme.

  Pastruesit me ultrazë përdoren në shtëpi por edhe në industri të ndryshme, duke përfshirë industrinë automobilistike, industrinë prodhuese, bizhuteri, mjekësi, grafike, laboratorike, industrinë ushqimore dhe shumë të tjera, për pastrim efikas dhe efektiv të objekteve dhe komponentëve.

  Largon në mënyrë efektive njollat, papastërtitë, yndyrat, aromat, largon papastërtitë nga produktet, vajrat, bakteret, duke rikthyer një pamje të freskët dhe të pastër.

   Showing 1–16 of 45 results

   Oferta jonë

   Auto Moto

   Pastrimi industrial

   Mjekësia & tatuazhet

   Pastrimi i instrumenteve dentare

   Pastrimi i pemëve dhe perimeve

   Sallone kozmetike

   SI pastrohen lodrat e fëmijëve

   Pastrojmë dhe rinovojmë

   Pastrimi

   Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

   Kujdesi NDAJ KLIENTIT

   Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

   Zhvillimi

   Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.