fbpx

SERIA PRO

Pastroni me lehtësi
Mundësi të pakufizuara

VASKA ME ULTRAZË

PASTROJMË DHE RINOVOJMË

Seria ASonic HOME është menduar kryesisht për përdorim shtëpiak, por mund të përdoret edhe diku tjetër.

Seria ASonic PRO është zgjedhja optimale për përdorim kërkues dhe profesional.

Në ofertë kemi vaska për industri me kapacitet prej 30 deri në 300 litra.

Vaskat me ultrazë të serisë me shumë frekuenca janë zgjidhja më e mirë për përdoruesit më kërkues që kërkojnë pastrimin e objekteve të ndryshme të ndjeshme.

Njohuri

ASONIC

AUTO MOTO

Shumë herë as që mendojmë për pastrimin e gjërave si pjesët e makinave, sepse ato janë shumë të vështira për t’u pastruar. Duket si një detyrë pothuajse e pamundur. Pjesët e makinave dhe motoçikletave mund të yndyrosen dhe ndoten tmerrësisht nga lloje të ndryshme vaji dhe pluhuri.

PASTRIMI INDUSTRIAL

Vaskat e mëdha me ultrazë janë bërë për pastrim profesional. Pastrimi i pjesëve mund të mos jetë asocijimi i parë kur mendoni për industrinë dhe prodhimin, por është po aq e rëndësishme dhe edhe më e vështirë për t’u arritur sa në fusha të tjera të punës.

Stomatologjia-mjekësia-tatuazhet

A keni vënë re se sa të pastra janë të gjitha pajisjet dhe ambientet përreth kur vizitoni mjekun ose dentistin? Kjo është sigurisht sepse prioriteti më i lartë në kujdesin shëndetësor është higjiena dhe pastrimi.

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

SHPËRNDARJA

ASonic

Marka ASonic është duke u zhvilluar dhe rritur me njohuritë tona që nga viti 2012.

KONTAKTI

Për më shumë informata rreth produkteve dhe ofertave tona, mund të na kontaktoni me email: info(et)albkossafety.com ose me telefon+ 383 44 504 605
Mund të na telefononi edhe përmes WhatsApp ose Viber. Mezi presim thirrjen ftesën tuaj!

Pastrimi me ultrazë

Mundësi të pakufizuara

Klasa

Mundësitë e përdorimit janë të pakufizuara, me përmasa nga 0.65 deri në 300 litra. Me porosi mund të bëjmë pajisje edhe më të mëdha.

Pastrim i thellë

Procesi i kavitacionit – formimi i flluskave mikroskopike në lëng

Materiale inkosi

Panelet janë të vendosura në një shtëpizë inoksi pa tegel e cila parandalon rrjedhjen e ujit.

Frekuencat

Frekuencat nga 28 deri në 120 kHz ofrojnë rezultatet më të mira të mundshme të pastrimit.

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.