fbpx
Filters

  Industriale

  Vaskat ultrazanore industriale ASonic me kapacitet të madh janë të destinuara për përdoruesit dhe profesionistët e avancuar, të cilët kanë nevojë për pastrim afatgjatë të objekteve më të mëdha në temperatura të larta me frekuencë të ulët.

  Në ofertën tonë, për industri kemi vaska me kapacitet prej 30 deri në 300 litra.

  Showing 1–16 of 22 results

  Oferta jonë

  Auto Moto

  Pastrimi industrial

  Mjekësia & tatuazhet

  Pastrimi i instrumenteve dentare

  Pastrimi i pemëve dhe perimeve

  Sallone kozmetike

  SI pastrohen lodrat e fëmijëve

  Pastrojmë dhe rinovojmë

  Pastrimi

  Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

  Kujdesi NDAJ KLIENTIT

  Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

  Zhvillimi

  Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.