fbpx
Filters

  Seria HOME

  Seria HOME është menduar në radhë të parë për përdorim shtëpiak.
  Përveç përdorimit në shtëpi, këto modele janë të përshtatshme për pastrimin e bizhuterive, orëve, syzeve, protezave, sendeve metalike si monedha, enëve të argjendit, brisqeve, veglave të vogla, madje edhe armët e zjarrit mund të pastrohen duke përdorur një pastrues me ultrazë, komponentet elektronike si pllaka qarku, pjesë të vogla elektronike, dhe instrumente lidhëse, hundëza, valvula e kështu me radhë…

  Showing all 6 results

  Oferta jonë

  Auto Moto

  Pastrimi industrial

  Mjekësia & tatuazhet

  Pastrimi i instrumenteve dentare

  Pastrimi i pemëve dhe perimeve

  Sallone kozmetike

  SI pastrohen lodrat e fëmijëve

  Pastrojmë dhe rinovojmë

  Pastrimi

  Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

  Kujdesi NDAJ KLIENTIT

  Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

  Zhvillimi

  Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.