fbpx

PRO-300S-40kHz

Vaskë profesionale me ultrazë për pastrim me kapacitet 28 litra, është prodhuar për pastrimin e sasive të mëdha të artikujve dhe përdorim të shpeshtë. Frekuenca e ultrazërit prej 40 kHz dhe fuqia prej 600W siguron pastrim të shpejtë dhe efikas.

EAN: 0700587138270

1.424,90 

Vaskë profesionale me ultratinguj PRO-300S – 40 kHz, kapacitet 28 litra, me funksion degazimi

DIMENSIONET E KOSHIT: 470×280×125

Modeli PRO 300S ka një rregullator të veçantë për rregullimin e kohës, prej 1 deri 99 minuta, çkyqje automatike dhe rregullim i temperaturës deri 80 °C. Është ideal për një gamë të gjerë aplikimesh, ku mund të vendosni marrëdhënien më të mirë midis kohës dhe temperaturës për pastrim.

Frekuenca e ultrazërit prej 40 kHz siguron një pastrim të plotë, por të butë që është i përshtatshëm për objektet me shumë zgavra, çarje dhe gropa të vogla. Për shkak të flluskave më të vogla, me më pak energji, por me densitet më të lartë, kjo frekuencë është veçanërisht e përshtatshme për metale më të buta, plastikë dhe objekte me sipërfaqe të lëmuar.

Fuqia e ultrazërit prej 600 W siguron një numër mjaft të madh flluskash për pastrim efikas dhe të shpejtë të një numri të ndryshëm objektesh në vaskën me ultrazë.

Funksioni “degas” përgatit lëngun për pastrim më efikas duke “shpërbërë” flluskat. Ova funkcija će vam biti prej velike pomoći ako želite da uštedite vreme.Përpara pastrimit, ju keni mundësinë të përdorni butonin e funksionit degas, i cili do ta bëjë atë punë të gjarë në pak sekonda.

Shembuj pastrimi

Čišćenje PCB-a, glava za štampu i tonera, stomatoloških pomagala, hirurških instrumenata, većih predmeta prej mekših metala, vinil ploča

OBJEKTET QË MUND TË PASTROHEN EFEKTIVE ME PASTRIMIN PROFESIONAL ULTRAZËR:
 • Pjesët e automjeteve: Komponentët e motorit, karburatorët, injektorët e karburantit dhe pjesët e tjera të automjetit mund të pastrohen në mënyrë efektive me pastrues tejzanor. Procesi i pastrimit mund të heqë grumbullimin e yndyrës, vajit dhe karbonit.
 • Pjesë industriale: Pjesë të ndryshme industriale, duke përfshirë komponentët e makinës, kushinetat, valvulat dhe ingranazhet, mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Procesi mund të heqë papastërtitë, vajrat dhe ndotësit e tjerë që mund të ndikojnë në performancën e këtyre pjesëve.
 • Pjesë metalike dhe plastike: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë pjesët metalike dhe plastike të përdorura në proceset e prodhimit. Kjo mund të ndihmojë që pjesët të jenë pa mbeturina përpara montimit ose përpunimit të mëtejshëm.
 • Komponentët elektronikë: Komponentët e vegjël elektronikë si pllakat e qarkut, bordet e qarkut të printuar dhe lidhësit mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Pastrimi i butë ndihmon në largimin e ndotësve që mund të ndikojnë në performancën e këtyre komponentëve. Mund të heqë mbetjet e fluksit të saldimit dhe ndotës të tjerë që mund të ndikojnë në funksionimin e tabelës së qarkut të printuar.
 • Enë qelqi laboratorike: Në laboratorët shkencorë, pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë efektive enët e qelqit, epruvetat, gotat dhe pajisjet e tjera të përdorura në eksperimente. Procesi i pastrimit siguron që të mos ketë mbetje në enët e qelqit që mund të ndikojnë në saktësinë e eksperimenteve.
 • Instrumentet dentare dhe mjekësore: Pastruesit tejzanor përdoren në objektet dentare dhe mjekësore për të pastruar instrumente të tilla si pinca, vegla dentare, instrumente kirurgjikale dhe pajisje të tjera mjekësore që kërkojnë pastrim të plotë dhe efikas.
 • Syzet dhe pajisjet optike: Syzet, syzet e diellit dhe lentet optike mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Ata mund të heqin gjurmët e gishtërinjve, pluhurin dhe mbeturinat e tjera pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme.
KONCENTRATE PASTRIMI PER PASTRIMIN ULTRASONIK:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.

 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponentë orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-JEW
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Komponentë optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitëse mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
SI FUNKSIONON PASTRIMI ULTRASONIK?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultratinguj është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: puz@albkossafety.com.

Informata shetsë:

Modelet tona PRO 100-300 kanë rezervuarë prej çeliku inox (SUS 304), me trashësi prej 1 mm, prandaj për këtë arsye mundësojnë një jetë të gjatë shërbimi të vaskave me ultrazë. Rezervuari dhe shtëpiza pa saldim parandalojnë rrjedhjen e ujit.

Transduktorët janë të ngjitur në fund të rezervuarit duke përdorur një kombinim të vidhave të salduara dhe ngjitjes. Kjo teknologji mundëson cilësi të vazhdueshme të kavitacionit dhe një jetë të gjatë shërbimi të pajisjes.

Vaskat me ultrazë janë të pajisura me transduktorë industrialë të cilësisë së lartë me fuqi prej 60W dhe frekuencë prej 40kHz të cilat sigurojnë forcë të mjaftueshme të efektit ultrazanor. Transduktorët e ultrazërit aktivizohen nga një gjenerator i pavarur ultrazanor (kontrolli PVM), i cili lejon që vaskat të punojnë me një efekt të qëndrueshëm ultrazanor dhe funksionim të sigurt.

Elektronika për vaskat me ultrazë PRO20-300 është zhvilluar duke pasur parasysh funksionimin optimal të transduktorëve, pllakave ngrohëse dhe funksionim të thjeshtë për një gamë të gjerë përdoruesish.

PRO ASonic vaskat me ultrazë nxehen me ndihmën e çipave ngrohës 100 W MCH. Ka një ndryshim të vogël midis temperaturës reale të ujit dhe leximit të panelit që është në intervalin prej ±1 °C.

Paralajmërim:
 • Artikujt që dëshironi t’i pastroni duhet të vendosen në shportën e pastrimit për të mbrojtur vaskën ultrazanore.
 • Vëllimi aktual i rezervuarit mund të jetë më i vogël se 28 L.
 • Mos e mbushni vaskën me lëng deri në buzë, sepse ekziston rreziku i derdhjes.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar dhe mos e goditni pajisjen.
 • Vaska me ultrazë duhet të ftohet për 30 minuta pas 240 minutash pastrim.
 • Pastrimi me ultrazë liron një sasi të caktuar energjie e cila e ngroh lëngun në rezervuar.
 • Mos kyçni ngrohjen ose ultrazërin pa lëng në rezervuar, pasi kjo deri ta dëmtojë atë.
 • Koha maksimale e përdorimit të banjës me ultratinguj është 90 minuta në ditë.
Çfarë përmban paketa?
 • Vaskë me ultrazë
 • Shportë standarde
 • Kapak prej çeliku inox
 • Kabllo rryme
 • Udhëzues përdorimi
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
600 W
Frekuenca e ultrazërit:
40kHz
Numri i konvertuesve:
10
Rregullimi i kohës:
1 – 99
Temperatura:
80°C
Fuqia e ngrohësit:
800 W
Vëllimi i rezervuarit:
28
Trashësia e rezervuarit:
1 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
470×280×125 mm
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
500×300×200 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
550×330×380 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
660×430×455 mm
Valvula e shkarkimit:
YES
Priza:
Type F, 220V/50Hz
Pesha neto:
16,6 kg
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/
Të dhënat teknike të transduktorit
Fuqia:
60W
Impedanca e rezonancës (Ω):
≤15
Kapaciteti (pF)
±10%: 3500-3900
Frekuenca
40 kHz
Pesha (g)
231g
Diametri (mm)
45 mm
Lartësia (mm)
46

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.