fbpx

IND-80-40kHz

Pastrues profesional me ultratinguj me kapacitet 8 litra, ideal për pastrimin e sendeve më të vogla dhe përdorim të shpeshtë. Fuqia e rregullueshme, frekuenca ultrasonike prej 40 kHz, fuqia ultrasonike prej 480 W dhe funksioni i degazimit ofrojnë pastrim efektiv dhe të shpejtë.

EAN: 0699838947023

1.054,25 

Pastrues profesional me ultratinguj IND-80-40kHz me një valvul shkarkimi

Kapaciteti – 8 litra, njësi për përdorim industrial (punë pa ndërprerje).

Modeli ynë IND-80 është i pari në gamë IND me një valvul shkarkimi. Duke e bërë më të lehtë përdorimin dhe asgjësimin e solucionit pas pastrimit. Prandaj puna juaj është më pak e çrregullt, më efikase dhe më e shpejtë në përgjithësi.

Me rregullimin e veçantë të kohëmatësit, nga 1 deri në 99 minuta, rregullimin e fuqisë, funksionin e degazimit, fikjen automatike dhe vendosjen e temperaturës deri në 80°C, është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh.

Frekuenca tejzanor prej 40 kHz siguron pastrim të plotë, por të butë, i cili është i përshtatshëm për objektet me shumë çarje, të çara dhe dhëmbëzime të vogla. Për shkak të flluskave më të vogla, me më pak energji, por me densitet më të lartë, kjo frekuencë është veçanërisht e përshtatshme për metale më të buta, plastikë dhe objekte me sipërfaqe të lëmuar.

Fuqia tejzanor siguron një numër mjaft të lartë flluskash për pastrim efektiv dhe të shpejtë të një numri të ndryshëm artikujsh në pastruesin me ultratinguj.

Objektet që mund të pastrohen në mënyrë efektive me një pastrues profesional me ultratinguj:ASONIC ULTRASONIC CLEANING
 • Instrumentet dentare dhe mjekësore: Pastruesit tejzanor përdoren në objektet dentare dhe mjekësore për të pastruar instrumente të tilla si pincë, vegla dentare, instrumente kirurgjikale dhe pajisje të tjera mjekësore që kërkojnë pastrim të plotë dhe efikas.
 • Syzet dhe pajisjet optike: Syzet, syzet e diellit dhe lentet optike mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Ata mund të heqin gjurmët e gishtërinjve, pluhurin dhe mbeturinat e tjera pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme.
 • Komponentët elektronikë: Komponentët e vegjël elektronikë si pllakat e qarkut, bordet e qarkut të printuar dhe lidhësit mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Pastrimi i butë ndihmon në largimin e ndotësve që mund të ndikojnë në performancën e këtyre komponentëve. Mund të heqë mbetjet e fluksit të saldimit dhe ndotës të tjerë që mund të ndikojnë në funksionimin e tabelës së qarkut të printuar.
 • Pjesët e automjeteve: Komponentët e motorit, karburatorët, injektorët e karburantit dhe pjesët e tjera të automjetit mund të pastrohen në mënyrë efektive me pastrues tejzanor. Procesi i pastrimit mund të heqë grumbullimin e yndyrës, vajit dhe karbonit.
 • Pjesë industriale: Pjesë të ndryshme industriale, duke përfshirë komponentët e makinës, kushinetat, valvulat dhe ingranazhet, mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Procesi mund të heqë papastërtitë, vajrat dhe ndotësit e tjerë që mund të ndikojnë në performancën e këtyre pjesëve.
 • Pjesë metalike dhe plastike: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë pjesët metalike dhe plastike të përdorura në proceset e prodhimit. Kjo mund të ndihmojë që pjesët të jenë pa mbeturina përpara montimit ose përpunimit të mëtejshëm.
 • Enë qelqi laboratorike: Në laboratorët shkencorë, pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë efektive enët e qelqit, epruvetat, gotat dhe pajisjet e tjera të përdorura në eksperimente. Procesi i pastrimit siguron që të mos ketë mbetje në enët e qelqit që mund të ndikojnë në saktësinë e eksperimenteve.
Koncentrate pastrimi për pastrues me ultratinguj:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.

 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponentë orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-UCPCLEANING CONCETRATES FOR ULTRASONIC CLEANING
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Përbërës optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitës mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
Si funksionon pastrimi me ultratinguj?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultratinguj është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: order@asonic.si

INFORMACION SHTESE

Modelet tona IND 30-400 kanë rezervuarë inox (SUS 304), të cilat janë 1 mm të trasha, prandaj sigurojnë një jetëgjatësi të gjatë të pastruesve me ultratinguj dhe punë të vazhdueshme pa ndërprerje 8 orë. Rezervuari dhe strehimi pa probleme parandalojnë rrjedhjen e ujit dhe valvula e shkarkimit e bën punën tuaj të lehtë dhe më pak të çrregullt.

Transformatorët janë ngjitur në fund të rezervuarit me një kombinim të vidhosjes në fijet e salduara dhe ngjitjes, duke krijuar kështu një tërësi homogjene me rezervuarin. Kjo teknologji lejon kavitacion të vazhdueshëm dhe jetëgjatësi të pastruesit me ultratinguj.

Pastruesit janë të pajisur me transduktorë industrialë me max. fuqi 120 W dhe frekuencë 40 kHz, të cilat sigurojnë fuqi të fortë të efektit tejzanor. Transduktorët tejzanor aktivizohen nga drejtuesi brenda njësisë, gjë që u mundëson pastruesve të punojnë me efekt të qëndrueshëm ultrasonik dhe të funksionojnë të sigurt.

Pajisjet elektronike për pastrues me ultratinguj IND 30 – 400 janë zhvilluar me funksionimin optimal të transduktorëve, pllakave ngrohëse dhe sistemit të lehtë operimi me një gamë të gjerë përdoruesish në mendje.

Paralajmërime:
 • Ndalohet përdorimi i pastrues tejzanor pa lëng. Është e rrezikshme dhe do të dëmtojë njësinë.
 • Kur ngrohni lëngun, gjithmonë ndizni ultratinguj, në mënyrë që temperatura e lëngut të shpërndahet në mënyrë të barabartë.
 • Vëllimi aktual i rezervuarit mund të jetë më pak se 8 L.
 • Derdhni lëngun 2 cm poshtë buzës me sende brenda.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar dhe mos e goditni pajisjen.
 • Artikujt e pastrimit duhet të vendosen në shportën e pastrimit për të mbrojtur makinën me ultratinguj.
 • Operacioni me ultratinguj lëshon një sasi të caktuar energjie që ngroh lëngun në rezervuar.
Të përfshira në paketë:
 • Pastrues tejzanor
 • Shporta standarde
 • Kapak inox
 • Kabllo të energjisë
 • Udhëzues Përdorues
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
480W
Frekuenca e ultrazërit:
40kHz
Numri i konvertuesve:
4
Rregullimi i kohës:
1 – 99
Temperatura:
80°C
Fuqia e ngrohësit:
500 W
Vëllimi i rezervuarit:
8
Trashësia e rezervuarit:
1 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
300×150×180 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
380×230×370 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
Valvula e shkarkimit:
YES
Priza:
Type F, 220V/50Hz
Pesha neto:
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/
Të dhënat teknike të transduktorit
Fuqia:
100 W
Impedanca e rezonancës (Ω):
Kapaciteti (pF)
Frekuenca
40 kHz
Pesha (g)
Diametri (mm)
Lartësia (mm)

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.