fbpx

IND-180-40kHz

Pastrues profesional me ultratinguj me kapacitet 18 litra me funksion degazimi dhe rregullim të fuqisë – ideal për të gjithë ata që kanë nevojë për degazim dhe pastrim të shpejtë të artikujve të ndryshëm me nivele të ndryshme ndotësish. Frekuenca tejzanor prej 40 kHz dhe fuqia 960 W siguron pastrim efektiv dhe të shpejtë.

EAN: 0699838947047

1.886,05 

Pastrues industrial me ultratinguj IND-180-40kHz me funksion degazimi dhe fuqi të rregullueshme

Kapaciteti – 18 litra, njësi më e madhe me funksion degazimi

Funksioni i degazimit shpërndan flluskat nga lëngu. Në rastet kur kursimi i kohës është thelbësor, ky funksion është një ndihmë e madhe. Përpara fillimit të procesit të pastrimit, mund të përdorni butonin e funksionit të degazimit për të përgatitur lëngun për pastrim optimal. Ky funksion do të përgatisë lëngun në pak sekonda.

Me rregullimin e veçantë të kohëmatësit nga 1 – 99 minuta, një fuqi të rregullueshme, fikje automatike dhe vendosje të temperaturës deri në 80°C, është gjithashtu ideale për artikujt që kanë nevojë për pastrim më të gjatë dhe të plotë.

Frekuenca tejzanor 40 kHz siguron pastrim të plotë, por të butë, i cili është gjithashtu i përshtatshëm për metale më të buta, plastikë dhe produkte me sipërfaqe të lëmuara. Flluskat më të vogla që prodhohen në këtë frekuencë kanë më pak gjasa të shkaktojnë dëmtime sipërfaqësore dhe janë gjithashtu më të afta të depërtojnë në zona të ngushta si shtresat, të çarat dhe vrimat e verbëra.

Fuqia tejzanor prej 960 W siguron një numër mjaft të lartë flluskash për pastrim efektiv dhe të shpejtë të një numri të ndryshëm artikujsh në pastruesin me ultratinguj.

Objektet që mund të pastrohen në mënyrë efektive me një pastrues profesional me ultratinguj:ASONIC CLEANING
 • Pjesët e automjeteve: Komponentët e motorit, karburatorët, injektorët e karburantit dhe pjesët e tjera të automjetit mund të pastrohen në mënyrë efektive me pastrues tejzanor. Procesi i pastrimit mund të heqë grumbullimin e yndyrës, vajit dhe karbonit.
 • Pjesë industriale: Pjesë të ndryshme industriale, duke përfshirë komponentët e makinës, kushinetat, valvulat dhe ingranazhet, mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Procesi mund të heqë papastërtitë, vajrat dhe ndotësit e tjerë që mund të ndikojnë në performancën e këtyre pjesëve.
 • Pjesë metalike dhe plastike: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë pjesët metalike dhe plastike të përdorura në proceset e prodhimit. Kjo mund të ndihmojë që pjesët të jenë pa mbeturina përpara montimit ose përpunimit të mëtejshëm.
 • Komponentët elektronikë: Komponentët e vegjël elektronikë si pllakat e qarkut, bordet e qarkut të printuar dhe lidhësit mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Pastrimi i butë ndihmon në largimin e ndotësve që mund të ndikojnë në performancën e këtyre komponentëve. Mund të heqë mbetjet e fluksit të saldimit dhe ndotës të tjerë që mund të ndikojnë në funksionimin e tabelës së qarkut të printuar.
 • Enë qelqi laboratorike: Në laboratorët shkencorë, pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë efektive enët e qelqit, epruvetat, gotat dhe pajisjet e tjera të përdorura në eksperimente. Procesi i pastrimit siguron që të mos ketë mbetje në enët e qelqit që mund të ndikojnë në saktësinë e eksperimenteve.
 • Instrumentet dentare dhe mjekësore: Pastruesit tejzanor përdoren në objektet dentare dhe mjekësore për të pastruar instrumente të tilla si pincë, vegla dentare, instrumente kirurgjikale dhe pajisje të tjera mjekësore që kërkojnë pastrim të plotë dhe efikas.
 • Syzet dhe pajisjet optike: Syzet, syzet e diellit dhe lentet optike mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Ata mund të heqin gjurmët e gishtërinjve, pluhurin dhe mbeturinat e tjera pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme.
Koncentrate pastrimi për pastrues me ultratinguj:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.CLEANING CONCETRATES FOR ULTRASONIC CLEANING

 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponentë orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-UCP
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Përbërës optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitës mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
Si funksionon pastrimi me ultratinguj?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultratinguj është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: order@asonic.si.

INFORMACION SHTESË

Modelet tona IND 100-300 kanë rezervuarë çelik inox (SUS 304), të cilat janë 1 mm të trasha dhe për këtë arsye ato sigurojnë jetëgjatësi të gjatë të pastruesve me ultratinguj. Ata mund të punojnë 8 orë në ditë. Rezervuari dhe strehimi pa probleme parandalojnë rrjedhjen e ujit.

Transformatorët janë ngjitur në fund të rezervuarit me një kombinim të vidhosjes në fijet e salduara dhe ngjitjes, duke krijuar kështu një tërësi homogjene me rezervuarin. Kjo teknologji lejon kavitacion të vazhdueshëm dhe jetëgjatësi të pastruesit me ultratinguj.

Pastruesit janë të pajisur me transduktorë industrialë me max. fuqi 120 W dhe frekuencë 40 kHz, të cilat sigurojnë fuqi të fortë të efektit tejzanor. Transduktorët tejzanor aktivizohen nga drejtuesi brenda njësisë, gjë që u mundëson pastruesve të punojnë me efekt të qëndrueshëm ultrasonik dhe të funksionojnë të sigurt.

Pajisjet elektronike për pastrues me ultratinguj IND 30-300 janë zhvilluar duke pasur parasysh funksionimin optimal të transduktorëve, pllakave ngrohëse dhe funksionimin e lehtë të një game të gjerë përdoruesish.

Paralajmërime:

 • Ndalohet përdorimi i pastrues tejzanor pa lëng. Është e rrezikshme dhe do të dëmtojë njësinë.
 • Gjatë ngrohjes së lëngut, gjithmonë ndizni ultratinguj, kështu që temperatura e lëngut shpërndahet në mënyrë të barabartë.
 • Vëllimi aktual i rezervuarit mund të jetë më pak se 18 L.
 • Derdhni lëngun 2 cm poshtë buzës me sende brenda.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar dhe mos e goditni pajisjen.
 • Artikujt e pastrimit duhet të vendosen në shportën e pastrimit për të mbrojtur makinën me ultratinguj.
 • Operacioni me ultratinguj lëshon një sasi të caktuar energjie që ngroh lëngun në rezervuar.
Të përfshira në paketë:
 • Pastrues tejzanor
 • Shporta standarde
 • Kapak inox
 • Kabllo të energjisë
 • Udhëzues Përdorues
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
960 W
Frekuenca e ultrazërit:
40kHz
Numri i konvertuesve:
8
Rregullimi i kohës:
1 – 99
Temperatura:
80°C
Fuqia e ngrohësit:
1000 W
Vëllimi i rezervuarit:
18
Trashësia e rezervuarit:
1 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
330×300×180 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
430×400×410 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
Valvula e shkarkimit:
YES
Priza:
Type F, 220V/50Hz
Pesha neto:
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/
Të dhënat teknike të transduktorit
Fuqia:
120W
Impedanca e rezonancës (Ω):
Kapaciteti (pF)
Frekuenca
40 kHz
Pesha (g)
Diametri (mm)
Lartësia (mm)

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.