fbpx

IND-30-40kHz

Pastrues profesional me ultratinguj nga seritë industriale me kapacitet 2,5 litra, ideal për pastrimin e sendeve më të vogla dhe përdorim të shpeshtë. Frekuenca ultrasonike prej 40 kHz me fuqi tejzanor 240 W, funksion degazimi dhe fuqi të rregullueshme siguron pastrim efektiv dhe të shpejtë.

EAN: 0699838947009

580,32 

Pastrues profesional me ultratinguj

IND-30-40kHz, pastrues më i vogël

Kapaciteti – 2,5 litra, njësi më e vogël për përdoruesit profesionistë

Me rregullimin e veçantë të kohëmatësit, nga 1 deri në 99 minuta, fikjen automatike dhe vendosjen e temperaturës deri në 80°C, funksionin e degazimit dhe fuqinë e rregullueshme, është ideal për një gamë të gjerë aplikimesh, ku mund të vendosni raportin më të mirë për artikull.

Frekuenca tejzanor prej 40 kHz siguron pastrim të plotë, por të butë, i cili është i përshtatshëm për objektet me shumë çarje, të çara dhe dhëmbëzime të vogla. Për shkak të flluskave më të vogla, me më pak energji dhe densitet më të lartë, kjo frekuencë është veçanërisht e përshtatshme për metale më të buta, plastikë dhe objekte me sipërfaqe të lëmuar.

Fuqia tejzanor prej 240 W siguron një numër mjaft të lartë flluskash për pastrim efektiv dhe të shpejtë të një numri të ndryshëm artikujsh në pastruesin me ultratinguj.

Kjo pajisje është projektuar për 8 orë pune të vazhdueshme në ditë.

Shembuj aplikimi

Pastrimi i monedhave të kolektorit, syzeve, rripave të orës, bizhuterive, mbështjellësve të municioneve, PCB-ve, kokave të printerit dhe tonerëve, ndihmave dentare, instrumenteve kirurgjikale…

Përgatitja e vitaminës C lizozomale, nxjerrja e flluskave, nxjerrja e vajit…
Coins              Glasses      PCB

INFORMACION SHTESE

Modelet tona IND 30-300 kanë rezervuarë çelik inox (SUS 304), të cilat janë 1 mm të trasha, prandaj sigurojnë një jetëgjatësi të gjatë të pastruesve ultrasonikë. Rezervuari dhe strehimi pa probleme parandalojnë rrjedhjen e ujit.

Transformatorët janë ngjitur në fund të rezervuarit me një kombinim të vidhosjes në fijet e salduara dhe ngjitjes, duke krijuar kështu një tërësi homogjene me rezervuarin. Kjo teknologji lejon kavitacion të vazhdueshëm dhe jetëgjatësi të pastruesit me ultratinguj.

Pastruesit janë të pajisur me transduktorë industrialë me max. fuqi 120 W dhe frekuencë 40 kHz, të cilat sigurojnë fuqi të fortë të efektit tejzanor. Transduktorët tejzanor aktivizohen nga drejtuesi brenda njësisë, gjë që u mundëson pastruesve të punojnë me efekt të qëndrueshëm ultrasonik dhe të funksionojnë të sigurt.

Pajisjet elektronike për pastrues me ultratinguj IND 30 – 300 janë zhvilluar me funksionimin më të mirë të transduktorëve, pllakave ngrohëse dhe sistemit operativ të lehtë me një gamë të gjerë përdoruesish në mendje.

Paralajmërime:
 • Ndalohet përdorimi i pastrues tejzanor pa lëng. Është e rrezikshme dhe do të dëmtojë njësinë.
 • Gjatë ngrohjes së lëngut, gjithmonë ndizni ultratinguj, kështu që temperatura e lëngut shpërndahet në mënyrë të barabartë.
 • Vëllimi aktual i rezervuarit mund të jetë më pak se 2,5 L.
 • Derdhni lëngun 2 cm poshtë buzës me sende brenda.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar dhe mos e goditni pajisjen.
 • Artikujt e pastrimit duhet të vendosen në shportën e pastrimit për të mbrojtur makinën me ultratinguj.
 • Operacioni me ultratinguj lëshon një sasi të caktuar energjie që ngroh lëngun në rezervuar.
Të përfshira në paketë:
 • Pastrues tejzanor
 • Shporta standarde
 • Kapak inox
 • Kabllo të energjisë
 • Udhëzues Përdorues
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
240 W
Frekuenca e ultrazërit:
40kHz
Numri i konvertuesve:
2
Rregullimi i kohës:
1 – 99
Temperatura:
80°C
Fuqia e ngrohësit:
500 W
Vëllimi i rezervuarit:
2,5
Trashësia e rezervuarit:
1 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
150 ×140×120 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
230×220×270 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
Valvula e shkarkimit:
/
Priza:
Type F, 220V/50Hz
Pesha neto:
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/
Të dhënat teknike të transduktorit
Fuqia:
120 W
Impedanca e rezonancës (Ω):
Kapaciteti (pF)
Frekuenca
40 kHz
Pesha (g)
Diametri (mm)
Lartësia (mm)

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.