fbpx

PRO-100DF

Kapaciteti profesional i pastruesit ultrazanor 10 litra, ideal për pastrimin e sendeve të mëdha industriale dhe përdorim të shpeshtë. Me frekuencë ultrazëri prej 28 kHz dhe 40 kHz dhe një fuqi prej 300 W, siguron pastrim të plotë dhe të shpejtë.

EAN: 0618056729846

1.627,90 

Banjo me ultratinguj profesionale PRO-100DF, kapaciteti 9 litra, modeli me frekuencë të dyfishtë – 28 kHz dhe 40 kHz

DIMENSIONET E KOSHIT: 270×220×110

Ky model PRO ofron frekuenca të dyfishta – 28 kHz dhe 40 kHz. Për këdo që ka nevojë për një pastrim të fortë dhe të butë dhe ka nevojë të kalojë mes të dyjave. Përdoret veçanërisht për blloqe masive më të mëdha dhe objekte të ndjeshme me shumë çarje, por edhe për objekte të ndryshme. Shembuj janë blloqet industriale, PCB-të, kokat e printimit, pllakat amë, pajisjet e mbrojtjes nga zjarri.

Rregullator i veçantë i kohës, nga 1 deri në 99 minuta, cilësime automatike dhe temperaturë deri në 80 °C. Avantazh i madh i këtij modeli është se ju mund të zgjidhni një frekuencë prej 28 kHz dhe 40 kHz për pastrim.

Frekuenca e ultrazërit prej 28 kHz siguron pastrim të plotë dhe të fortë që është optimale për sipërfaqe të mëdha të sheshta, dhe 40 kHz siguron pastrim më të butë dhe më të saktë.

Fuqia e ultrazërit prej 240 W siguron mjaft flluska të forta për pastrim të plotë dhe të shpejtë të objekteve të ndryshme në pastruesin me ultratinguj.

Shembuj pastrimi:

Pastrimi i makinave – pjesë për motoçikleta, pajisje industriale, gize, blloqe para-hekuri të përdorura për dyshemetë e derdhura me injeksion, pllakë para çeliku inox …

OBJEKTET QË MUND TË PASTROHEN EFEKTIVE ME PASTRIMIN PROFESIONAL ULTRAZËR:
 • Pjesët e automjeteve: Komponentët e motorit, karburatorët, injektorët e karburantit dhe pjesët e tjera të automjetit mund të pastrohen në mënyrë efektive me pastrues tejzanor. Procesi i pastrimit mund të heqë grumbullimin e yndyrës, vajit dhe karbonit.
 • Pjesë industriale: Pjesë të ndryshme industriale, duke përfshirë komponentët e makinës, kushinetat, valvulat dhe ingranazhet, mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Procesi mund të heqë papastërtitë, vajrat dhe ndotësit e tjerë që mund të ndikojnë në performancën e këtyre pjesëve.
 • Pjesë metalike dhe plastike: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë pjesët metalike dhe plastike të përdorura në proceset e prodhimit. Kjo mund të ndihmojë që pjesët të jenë pa mbeturina përpara montimit ose përpunimit të mëtejshëm.
 • Komponentët elektronikë: Komponentët e vegjël elektronikë si pllakat e qarkut, bordet e qarkut të printuar dhe lidhësit mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Pastrimi i butë ndihmon në largimin e ndotësve që mund të ndikojnë në performancën e këtyre komponentëve. Mund të heqë mbetjet e fluksit të saldimit dhe ndotës të tjerë që mund të ndikojnë në funksionimin e tabelës së qarkut të printuar.
 • Enë qelqi laboratorike: Në laboratorët shkencorë, pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë efektive enët e qelqit, epruvetat, gotat dhe pajisjet e tjera të përdorura në eksperimente. Procesi i pastrimit siguron që të mos ketë mbetje në enët e qelqit që mund të ndikojnë në saktësinë e eksperimenteve.
 • Instrumentet dentare dhe mjekësore: Pastruesit tejzanor përdoren në objektet dentare dhe mjekësore për të pastruar instrumente të tilla si pinca, vegla dentare, instrumente kirurgjikale dhe pajisje të tjera mjekësore që kërkojnë pastrim të plotë dhe efikas.
 • Syzet dhe pajisjet optike: Syzet, syzet e diellit dhe lentet optike mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Ata mund të heqin gjurmët e gishtërinjve, pluhurin dhe mbeturinat e tjera pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme.
KONCENTRATE PASTRIMI PER PASTRIMIN ULTRASONIK:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.

 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponentë orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-JEW
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Komponentë optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitëse mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
SI FUNKSIONON PASTRIMI ULTRASONIK?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultratinguj është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: puz@albkossafety.com.

Informata shetsë:

Modelet tona PRO 100-300 kanë rezervuarë prej çeliku inox (SUS 304), me trashësi prej 1-1,5 mm, prandaj për këtë arsye mundësojnë një jetë të gjatë shërbimi të vaskave me ultrazë. Rezervuari dhe shtëpiza pa saldim parandalojnë rrjedhjen e ujit.

Transduktorët janë të ngjitur në fund të rezervuarit duke përdorur një kombinim të vidhave të salduara dhe ngjitjes. Kjo teknologji mundëson cilësi të vazhdueshme të kavitacionit dhe një jetë të gjatë shërbimi të pajisjes.

Pastruesit janë të pajisur me tranduktorë industrial me fuqi maksimale prej 60 W dhe frekuenca 28 kHz dhe 40 kHz, të cilat sigurojnë një forcë të fortë të efektit të ultrazërit. Transduktorët ultrazanor aktivizojnë aktivizuesin brenda njësisë, gjë që lejon pastruesit të punojnë me një efekt të qëndrueshëm tejzanor dhe të punojnë në mënyrë të sigurt.

Paralajmërim:
 • Vëllimi aktual i rezervuarit mund të jetë më i vogël se 9 L.
 • Mos e mbushni vaskën me lëng deri në buzë, sepse ekziston rreziku i derdhjes.
 • Artikujt që dëshironi t’i pastroni duhet të vendosen në shportën e pastrimit për të mbrojtur vaskën ultrazanore.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar dhe mos e goditni pajisjen.
 • Vaska me ultrazë duhet të ftohet për 30 minuta pas 240 minutash pastrim.
 • Pastrimi me ultrazë liron një sasi të caktuar energjie e cila e ngroh lëngun në rezervuar.
 • Mos kyçni ngrohjen ose ultrazërin pa lëng në rezervuar, pasi kjo është e rrezikshme dhe mund ta dëmtojë atë.
 • Koha maksimale e përdorimit të banjës me ultratinguj është 90 minuta në ditë.
Çfarë përmban paketa?
 • Vaskë me ultrazë
 • Shportë standarde
 • Kapak prej çeliku inox
 • Kabllo rryme
 • Udhëzues përdorimi
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
240 W
Frekuenca e ultrazërit:
28kHz & 40 kHz
Numri i konvertuesve:
4+
Rregullimi i kohës:
1 – 99 min
Temperatura:
80°C
Fuqia e ngrohësit:
300 W
Vëllimi i rezervuarit:
9
Trashësia e rezervuarit:
1 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
270x220x110 mm
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
300x240x150 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
380x270x335 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
425x340x400 mm
Valvula e shkarkimit:
YES
Priza:
Type F, 220V/50Hz
Pesha neto:
9 kg
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/
Të dhënat teknike të transduktorit
Fuqia:
60W
Impedanca e rezonancës (Ω):
≤15
Kapaciteti (pF)
±10%: 3500-3900
Frekuenca
40 kHz
Pesha (g)
231g
Diametri (mm)
45 mm
Lartësia (mm)
40

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.