fbpx

AS-UCP-100

Pluhur për pastrim universal ASonic heq papastërtitë, gjakun e tharë ose të tjerë, mbetjet e indeve dhe substanca të tjera nga instrumentet, enët e qelqit dhe sipërfaqet e tjera të forta.

EAN: 0618056729310

11,90 

Pluhur pastrimi profesional

AS-UCP-100 (100gr), pluhur për pastrimin e instrumenteve kirurgjikale

AS-UCP pluhuri është i përshtatshëm për njomjen e zgjatur të pjesëve, veglave, instrumenteve dhe enëve të qelqit. Sidomos për periudha më të gjata pastrimi në një vaskë me ultrazë.

Largon papastërtitë si:

Mbetjet e proteinave, gjaku i thatë, lëngjet e trupit dhe lëndë të tjera organike…

Është i sigurt për t’u përdorur në:

Pjesë mekanike, vegla, instrumente kirurgjikale, xham dhe sipërfaqe të tjera të forta

Pluhuri pastrues ASonic Universal është një detergjent i formuluar posaçërisht për pastrimin e sipërfaqeve që mund të shpëlahet plotësisht me ujë dhe të largojë shpejt mbetjet nga objektet. Koncentrati është në formë pluhuri, i disponueshëm në thasë të tretshëm në ujë ose në kuti 100g dhe 250g. Efikasiteti arrihet me një vlerë të lartë pH dhe mjete speciale për pastrimin e sipërfaqes.

Shpërndani 1 lugë (5 g) në 5 L ujë të ngrohtë. Temperatura e punës është 50 °C (mund të përdoret para 20 °C – 70 °C). Përziejini mirë. Thithni artikujt dhe lërini të zhyten për të paktën pesë minuta. Shpëlajeni mirë përpara se ta varni për t’u tharë. Për sendet shumë të pista, mund të përdorni 5 lugë (25 g) në 1 litër ujë. Zgjidhja e papërdorur e detergjentit mund të ruhet për 7 ditë. Nëse ruhet në të ftohtë, mund të kërkohet ngrohje për të marrë një lëng të pastër. Nëse përdoret një tretësirë, hidheni pas 24 orësh. Solucioni pastrues universal i pluhurit ASonic është pa erë dhe nuk ka gjasa të zbardhet.

Shpëlarja është një pjesë thelbësore e procesit të pastrimit. Pasi papastërtia të jetë liruar nga sipërfaqet që do të pastrohen, ajo duhet të shpëlahet për të shmangur ridepozitimin. Ndotja nga rrezatimi mund të kërkojë disa shpëlarje. Çdo mbetje e bardhë tregon se ka pasur shpëlarje të pamjaftueshme përpara tharjes ose se uji i shpëlarjes duhet të zbutet. Depozita e bardhë është ndoshta një përzierje e sapunëve dhe kripërave të kalciumit të patretshëm.

Pluhuri pastrues universal ASonic është veçanërisht i përshtatshëm për t’u përdorur në pastrues me ultratinguj sepse papastërtitë e sipërfaqes lahen dhe bien në fund të vaskës me ultrazë. Është i përshtatshëm për njomjen afatgjatë të pjesëve, veglave, instrumenteve dhe enëve të qelqit. Disa metale të buta, si alumini dhe zinku, mund të gërryhen. Ne nuk rekomandojmë përdorimin e pluhurit pastrues universal ASonic në rondele automatike.

Pluhuri pastrues universal ASonic nuk është dezinfektues. Ai largon vetëm mbetjet që mund të përmbajnë mikroorganizma nga sipërfaqet e forta. Pluhur pastrues universal ASonic, largon papastërtitë dhe lahet plotësisht, duke i lënë instrumentet të pastra dhe gati për sterilizim.

 

Paralajmërim
  • Përdoreni produktin në përputhje me udhëzimet në etiketë.
  • Mbajeni larg fëmijëve.
  • Provoni gjithmonë detergjentin për pastrim me ultrazë në një artikull testimi nga i njëjti material që do të pastroni, nëse nuk e keni pastruar më parë një material të tillë.

 

DOKUMENTACIONI

MSDS

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.