fbpx

AS-OXI-1

Koncentrat ultrazanor për pastrimin e objekteve të oksiduara, koncentrat i fortë alkalin i ulët. Për shkak të formulimit të tij të fortë, ky koncentrat është i shkëlqyer për heq oksidiminën, karbonin dhe yndyrën. Koncentratet e pastrimit ASonic nuk janë bërë vetëm për përdorim profesional/industrial, por edhe për hobi të ndryshme.

EAN: 0618056729129

18,90 

Koncentrat për pastrim profesional

AS-OXI, heq oksidimin 1 litër

AS-OXI Koncentrati për pastrim është formuluar posaçërisht për të pastruar oksidimin, yndyrën dhe karbonin nga materialet. Oksidimi është një reaksion kimik që më së shpeshti ndodh ndërmjet oksigjenit dhe një substance tjetër si hekuri. Kur pastroni materialet e oksiduara të ndryshkura, AS-OXI është një ndihmë e madhei.

Largon papastërtitë si:

Oksidimi, vaji, yndyrat, lubrifikantët, yndyrat dhe papastërtitë e përgjithshme…

Është i sigurt për t’u përdorur në:

Hekur, bakër, kallaj, alumin dhe çelik inox…

 

Ky koncentrat është i sigurt për t’u përdorur në shumë materiale, megjithëse ne rekomandojmë të testoni të gjitha koncentratet e pastrimit me ultrazë përpara se të aplikoni në materiale reja që nuk i keni pastruar më parë ose na kontaktoni për informacion.

Shtoni koncentratin në ujë në një raport deri 10%. Temperatura optimale për pastrim është midis 40 – 60 °C, por fillon të funksionojë edhe në temperatura të ulëta. Pas pastrimit, shpëlajini gjërat me ujë. Zëvendësoni tretësirën kur bëhet dukshëm e ndotur.

 

Pastroni pa kompromis duke përdorur detergjentë për pastrim me ultrazë të krijuar për të përmbushur sfidat e veçanta të pastrimit komercial.

Përveç fuqisë dhe frekuencës së ultrazërit, temperaturës dhe kohës së pastrimit, detergjentët e formuluar posaçërisht për pastrimin me ultrazë janë të nevojshëm për të arritur rezultate optimale të pastrimit. Asonic ofron një gamë të gjerë detergjentesh adekuate me shkumë të ulët, të destinuara për pastrim me ultrazë. Me përbërjen e tyre, ato ndihmojnë procesin e kavitacionit, zbërthejnë papastërtitë dhe ndihmojnë në njomjen e objektit, duke përmirësuar në përgjithësi procesin e pastrimit.

Tani është më e lehtë se kurrë të kontrollosh kostot e pastrimit duke arritur performancën maksimale duke përdorur detergjentin ASonic për pastrim me ultrazë. Detergjentët janë formuluar për të zbërthyer lloje të ndryshme papastërtishë, duke reduktuar kohën e pastrimit. Me vetitë e tyre që ndihmojnë në kavitacion, koncentratet e pastrimit përmirësojnë procesin e pastrimit dhe janë të butë me materialin në të njëjtën kohë.

 

Përshkrimi i procesit të pastrimit me ultrazë duke përdorur detergjentë

Vaskat me ultrazë përdorin një frekuencë të lartë të drejtuar në një rezervuar me ujë, si rezultat i së cilës formohen flluska të vogla në të. Këto flluska ndodhin kudo në lëng dhe pas kontaktit me objektin që pastrohet, ato shpërthejnë duke çliruar energji që ndan papastërtitë nga sipërfaqja e objektit.

Uleni me kujdes shportën me sendet e pastrimit në rezervuar. Shkundni shishen e detergjentit përpara se ta përzieni me ujë të distiluar. Mbushni rezervuarin me përzierjen në mënyrë që objektet e pastrimit të zhyten plotësisht. Vendosni temperaturën e dëshiruar të pastrimit dhe aktivizoni ngrohësin e vaskës me ultrazë. Prisni që lëngu të arrijë temperaturën e dëshiruar dhe më pas caktoni kohën e dëshiruar të pastrimit sipas shkallës dhe llojit të ndotjes së objektit dhe aktivizoni ekografinë. Kur të përfundojë pastrimi, prisni që lëngu të ftohet dhe hiqni shprotën me sende. Shpëlajini sendet me ujë të pastër. Zëvendësoni lëngun e pastrimit kur bëhet dukshëm i ndotur.

 

Paralajmërim
  • Përdoreni produktin në përputhje me udhëzimet në etiketë.
  • Mbajeni larg fëmijëve.
  • Provoni gjithmonë detergjentin për pastrim me ultrazë në një artikull testimi nga i njëjti material që do të pastroni, nëse nuk e keni pastruar më parë një material të tillë.
DOKUMENTACIONI

MSDS

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.