fbpx

AS-METALPASS-1

AS-METALPASS-1 është një agjent i lëngshëm i koncentruar për pastrimin dhe pasivimin e metaleve dhe materialeve inox, të lehta dhe me ngjyra.

EAN: 0699838946774

29,00 

Koncentrat profesional ASonic për pasivimin, degresimin, heqjen e ndryshkut dhe karbonatit të kalciumit

ASonic AS-METALPASS, 1 litër, largon yndyrat minerale, vajrat dhe përdoret për pasivimin e çeliqeve.

Projektuar si një detergjent i përqendruar, i përqendruar, i biodegradueshëm, me acid mesatar. Vlera e pH e koncentratit është 1,6.

Largon papastërtitë si:

 • yndyrna dhe vajra minerale;
 • mbetje pastash lustruese;
 • shtresa oksidi;
 • ndryshk;
 • karbonat kalciumi.

I sigurt për t’u përdorur në:

Pastrim – çelik inox, metale dhe materiale të lehta dhe me ngjyra (prokromi, alumini, bakri, bronzi, qelqi, plastika, etj.).

Pasivimi – çelik inox, alumini, si dhe metale që përmbajnë krom.

Doza e AS-METALPASS-1:

Pastrim tejzanor: bëni një tretësirë prej 2% (deri në 5%, varet nga shkalla e ndotjes) me ujë të deionizuar ose të demineralizuar. Temperatura e rekomanduar e tretësirës së punës është 30 – 80°C. Ne rekomandojmë që të provoni koncentratin e pastrimit në një vend që nuk bie në sy përpara përdorimit.

Pasivimi: bëni një zgjidhje prej 10-20%. Temperatura e punës është 30-80°C. Koha e pasivimit – 10-30 min. Pasivizimi rekomandohet pas pastrimit të metalit nga shtresat mbrojtëse ( yndyrë minerale ose vaj). Për çelikun AlSl 316, koha e nevojshme e pasivimit në temperaturën e tretësirës së punës prej 70°C është 20 minuta.

Pasivizimi i çeliqeve inox bazohet në heqjen e atomeve të hekurit nga sipërfaqja e objektit, duke rritur kështu përqendrimin e atomeve të kromit në sipërfaqe.

Përparësitë:

 • pas pastrimit, bakri dhe bronzi rikthehen në shkëlqimin e tyre;
 • nuk përmban fosfate apo silikate.
 • ky detergjent është i biodegradueshëm dhe tretësira e përdorur e punës mund të derdhet në kanalizimet e qytetit pas neutralizimit.

Përshkrimi i procesit të pastrimit

Vendoseni me kujdes shportën me artikuj në pastrues tejzanor. Mbushni rezervuarin me përzierjen e ujit të distiluar dhe koncentratit të pastrimit në shkallën e dëshiruar. Zhytni plotësisht sendet për pastrim në tretësirë. Vendosni temperaturën e kërkuar dhe aktivizoni ngrohësin e rezervuarit. Prisni që lëngu në rezervuar të arrijë temperaturën e caktuar dhe më pas vendosni kohëmatësin e ultrazërit në përputhje me kërkesat e procesit të pastrimit. Pasi të përfundojë pastrimi, prisni që lëngu të ftohet dhe më pas hiqni me kujdes koshin me sende. Shpëlajini sendet me ujë të pastër. Ndryshoni banjën rregullisht kur tretësira bëhet e ndotur. Se si funksionon pastrimi me ultratinguj mund ta gjeni këtu.

PARALAJMËRIM

 • Përdoreni produktin vetëm siç udhëzohet në etiketë.
 • Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve.
 • Provoni gjithmonë koncentratet e pastrimit me ultratinguj përpara aplikimit të ri në materiale që nuk i keni pastruar më parë.
 • Ruani në ambalazhe origjinale të mbyllura në temperatura nga -5 deri në 30°C, të mbrojtur nga burimet e nxehtësisë dhe rrezet e diellit direkte.

DOKUMENTACIONI

Dokumenti i fletës së të dhënave të sigurisë (MSDS).

Broshurë:

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.