fbpx

AS-CALC-1

Koncentrat pastrimi me ultratinguj AS-CALC për heqjen e karbonatit të kalciumit. Për shkak të formulimit të tij të fortë, ky koncentrat është i shkëlqyeshëm për të hequr edhe kalciumin e vjetër dhe të fortë. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic janë të dizajnuara jo vetëm për përdorim profesional/industrial, por edhe për përdorim shtëpiak.

EAN: 0699838946910

18,90 

Koncentrat pastrimi profesional

AS-CALC, 1 litër,  për heqjen e karbonatit të kalciumit

Projektuar për heqjen e papastërtive të tilla si karbonati i kalciumit. Esenciale për shtëpitë e kafesë/çajit dhe shërbimet e riparimit, pastrimi me lehtësi.

Largon papastërtitë si:

Karbonat kalciumi.

 

 

 

 

 

 

 

para pastrimit                                                                                             pas pastrimit

Bëni një zgjidhje të AS-CALC dhe ujit në një raport 1:10 (mund të rritet deri në 15% në varësi të ndotjes). Zhyteni objektin në banjën me ultratinguj në këtë tretësirë dhe ngroheni në një temperaturë prej 30-35˚ C. Më pas filloni procesin e larjes me ultratinguj. Kur tretësira bëhet me baltë, zëvendësojeni atë dhe përsëritni procesin e larjes me ultratinguj. Pas përfundimit të pastrimit me ultratinguj, shpëlajeni artikullin me ujë të pastër.

Ky koncentrat është i sigurt për t’u përdorur në shumë materiale, megjithatë, nëse nuk jeni të sigurt që produkti është i sigurt për artikullin që pastroni, provojeni në një zonë të vogël të sipërfaqes.

Pastroni pa kompromis me koncentrat pastrimi tejzanor të krijuar për të përmbushur sfidat unike të pastrimit komercial.

Përveç fuqisë tejzanor, temperatura dhe koha e përpunimit, veçanërisht koncentratet e balancuara të pastrimit janë gjithashtu të nevojshme për të arritur rezultate optimale të pastrimit me ultratinguj. ASonic ofron një gamë të gjerë koncentratesh adekuate pastrimi me shkumë të ulët. Të gjitha koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic janë zhvilluar veçanërisht për aplikim me ultratinguj. Me vetitë e tyre që ndihmojnë në kavitacion, koncentratet e pastrimit përmirësojnë procesin e pastrimit dhe janë të butë me materialin në të njëjtën kohë.

Tani është më e lehtë se kurrë të kontrolloni kostot tuaja të pastrimit duke maksimizuar performancën tuaj me koncentratet ASonic. Koncentratet kanë formulim për të pastruar dherat më të vështira duke e bërë pastrimin tuaj më efikas. Përdorimi i koncentrateve shkurton ndjeshëm kohën e pastrimit. Karakteristikat e përmirësimit të kavitacionit dhe të mbrojtjes së materialit lejojnë një efekt maksimal të pastrimit me ultratinguj.

Përshkrimi i procesit të pastrimit

Pastruesit tejzanor përdorin frekuencë të lartë të drejtuar në një banjë uji dhe funksionimi i ultrazërit prodhon flluska të vogla. Flluskat përhapen në të gjithë lëngun dhe kur godasin sipërfaqen e objektit ato shpërthejnë, duke çliruar energji që largon papastërtitë e ngjitura në sipërfaqe (madje edhe në brazda, vrima, pika dhe të gjitha vendet e tjera të vështira për t’u arritur).

Vendoseni me kujdes shportën me artikuj në pastrues tejzanor. Mbushni rezervuarin me përzierjen e ujit të distiluar dhe koncentratit të pastrimit në shkallën e dëshiruar. Zhytni plotësisht sendet për pastrim në tretësirë. Vendosni temperaturën e dëshiruar të pastrimit dhe aktivizoni ngrohësin e rezervuarit. Prisni që lëngu në rezervuar të arrijë temperaturën e caktuar dhe më pas vendosni kohëmatësin e ultrazërit në përputhje me kërkesat e procesit të pastrimit, në varësi të llojit dhe shkallës së ndotjes së artikullit të pastrimit. Pasi të përfundojë pastrimi, prisni që lëngu të ftohet dhe më pas hiqni me kujdes koshin me sende. Shpëlajini sendet me ujë të pastër. Ndryshoni banjën rregullisht kur tretësira bëhet e ndotur.

Koncentrati i pastrimit AS-CALC do të kursejë kuzhinën tuaj, pajisjet e banjës dhe shumë objekte nëse përdorni ujë me nivel të rritur fortësie! Makina larëse, pjatalarëse, kaldaja do të kenë jetëgjatësi të gjatë nëse rregulloni rregullisht pastrim të lehtë me pastrues tejzanor dhe AS-CALC.

PARALAJMËRIM

  • Përdoreni produktin vetëm siç udhëzohet në etiketë.
  • Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve.
  • Provoni gjithmonë koncentratet e pastrimit me ultratinguj përpara aplikimit të ri në materiale që nuk i keni pastruar më parë.

DOKUMENTACIONI

Dokumenti i fletës së të dhënave të sigurisë (MSDS).

Broshurë:

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.