fbpx

AS-BIOX-1

Pastruesi ultrazanor për bombola oksigjeni të përballueshëm, pajisje skuba dhe sisteme të mbështetjes së jetës është një lëng jo toksik, jo i rrezikshëm dhe jo toksik. Për shkak të formulës së tij të veçantë, ky koncentrat është i shkëlqyer për heqjen e yndyrës dhe reduktimin e papastërtive.

EAN: 0618056729242

34,90 

Tretësirë profesionale pastrimi

AS-BIOX, tretësirë ​​pastrimi 1 litër.

Kjo zgjidhje pastrimi është një zgjidhje pastrimi jo e rrezikshme, jo toksike, jo e ndezshme për të gjitha llojet e sistemeve dhe pajisjeve të frymëmarrjes.

Largon papastërtitë si:
Yndyrat, vajrat, papastërtitë e frymëmarrjes, pajisjet e zhytjes dhe sistemet mbështetëse të jetës…
I sigurt për t’u përdorur në:
Produkte me ngjyra dhe të kromuara, hekur, çelik, bakër, tunxh dhe alumin.

Ky koncentrat është i sigurt për t’u përdorur në shumë materiale, megjithëse ne rekomandojmë të testoni të gjitha koncentratet e pastrimit me ultratinguj përpara se të ri-aplikoni në materiale që nuk i keni pastruar më parë ose të na kontaktoni për informacione të mëtejshme.

Nuk është menduar për hollim me ujë. Mbushni vetëm banjën me ultratinguj me këtë lëng. Temperatura optimale e punës është 50 °C. Për artikujt më të ndotur, mund të provoni një temperaturë më të lartë ose një cikël më të gjatë pastrimi. Pas pastrimit me ultrazë, shpëlani të gjitha objektet me ujë të pastër. Zëvendësoni solucionin e pastrimit kur ndotet dukshëm.

 

Pastroni pa kompromis duke përdorur detergjentë për pastrim me ultrazë të krijuar për të përmbushur sfidat e veçanta të pastrimit komercial.

Përveç fuqisë dhe frekuencës së ultrazërit, temperaturës dhe kohës së pastrimit, detergjentët e formuluar posaçërisht për pastrimin me ultrazë janë të nevojshëm për të arritur rezultate optimale të pastrimit. Asonic ofron një gamë të gjerë detergjentesh adekuate me shkumë të ulët, të destinuara për pastrim me ultrazë. Me përbërjen e tyre, ato ndihmojnë procesin e kavitacionit, zbërthejnë papastërtitë dhe ndihmojnë në njomjen e objektit, duke përmirësuar në përgjithësi procesin e pastrimit.

Tani është më e lehtë se kurrë të kontrollosh kostot e pastrimit duke arritur performancën maksimale duke përdorur detergjentin ASonic për pastrim me ultrazë. Detergjentët janë formuluar për të zbërthyer lloje të ndryshme papastërtishë, duke reduktuar kohën e pastrimit. Me vetitë e tyre që ndihmojnë në kavitacion, koncentratet e pastrimit përmirësojnë procesin e pastrimit dhe janë të butë me materialin në të njëjtën kohë.

 

Përshkrimi i procesit të pastrimit me ultrazë duke përdorur detergjentë

Vaskat me ultrazë përdorin një frekuencë të lartë të drejtuar në një rezervuar me ujë, si rezultat i së cilës formohen flluska të vogla në të. Këto flluska ndodhin kudo në lëng dhe pas kontaktit me objektin që pastrohet, ato shpërthejnë duke çliruar energji që ndan papastërtitë nga sipërfaqja e objektit.

Uleni me kujdes shportën me sendet e pastrimit në rezervuar. Shkundni shishen e detergjentit përpara se ta përzieni me ujë të distiluar. Mbushni rezervuarin me përzierjen në mënyrë që objektet e pastrimit të zhyten plotësisht. Vendosni temperaturën e dëshiruar të pastrimit dhe aktivizoni ngrohësin e vaskës me ultrazë. Prisni që lëngu të arrijë temperaturën e dëshiruar dhe më pas caktoni kohën e dëshiruar të pastrimit sipas shkallës dhe llojit të ndotjes së objektit dhe aktivizoni ekografinë. Kur të përfundojë pastrimi, prisni që lëngu të ftohet dhe hiqni shprotën me sende. Shpëlajini sendet me ujë të pastër. Zëvendësoni lëngun e pastrimit kur bëhet dukshëm i ndotur.

 

Paralajmërim
  • Përdoreni produktin në përputhje me udhëzimet në etiketë.
  • Mbajeni larg fëmijëve.
  • Provoni gjithmonë detergjentin për pastrim me ultrazë në një artikull testimi nga i njëjti material që do të pastroni, nëse nuk e keni pastruar më parë një material të tillë.
DOKUMENTACIONI

MSDS

 

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.