fbpx

PRO-08-40kHz

Vaskë profesionale pastrimi me ultrazë me kapacitet 0.8 litra, ideale për pastrimin e objekteve të vogla dhe përdorim të shpeshtë. Një frekuencë ultrzanor prej 40 kHz dhe një fuqi prej 35 W siguron pastrim të shpejtë dhe efikas.

EAN: 0700587138225

100,90 

Vaskë profesionale me ultratinguj PRO-08 – 40 kHz, kapacitet 0,8 litra

DIMENSIONET E KOSHIT: 140×70×45

Pajisja e vogël PRO 08 ka të njëjtën qëndrueshmëri dhe ndërfaqe të ngjashme me produktet e tjera të pastrimit nga sfera PRO. Projektuar për pastrim të shpeshtë të sendeve shumë të vogla në një tretësirë ​​të ngrohur më parë.

Frekuenca e ultrazërit prej 40 kHz siguron një pastrim të plotë por të butë që është i përshtatshëm për objekte me shumë pore, çarje dhe gërvishtje të vogla. Për shkak të flluskave më të vogla, me më pak energji, por me densitet më të lartë, kjo frekuencë është veçanërisht e përshtatshme për metale më të buta, plastikë dhe objekte me sipërfaqe të lëmuar.

Fuqia e ultrazërit prej 35 W siguron një numër mjaft të madh flluskash për pastrim efikas dhe të shpejtë të objekteve të ndryshme në vaskën me ultrazë.

Shembuj pastrimi:

Pastrim i monedhave të koleksionit, rripave të orëve, bizhuterive, gëzhojave, municioneve, çelësave.

OBJEKTET QË MUND TË PASTROHEN EFEKTIVE ME PASTRIMIN PROFESIONAL ULTRAZËR:
 • Instrumentet dentare dhe mjekësore: Pastruesit tejzanor përdoren në objektet dentare dhe mjekësore për të pastruar instrumente të tilla si pinca, vegla dentare, instrumente kirurgjikale dhe pajisje të tjera mjekësore që kërkojnë pastrim të plotë dhe efikas.
 • Syzet dhe pajisjet optike: Syzet, syzet e diellit dhe lentet optike mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Ata mund të heqin gjurmët e gishtërinjve, pluhurin dhe mbeturinat e tjera pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme.
 • Komponentët elektronikë: Komponentët e vegjël elektronikë si pllakat e qarkut, bordet e qarkut të printuar dhe lidhësit mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Pastrimi i butë ndihmon në largimin e ndotësve që mund të ndikojnë në performancën e këtyre komponentëve. Mund të heqë mbetjet e fluksit të saldimit dhe ndotës të tjerë që mund të ndikojnë në funksionimin e tabelës së qarkut të printuar.
 • Pjesët e automjeteve: Komponentët e motorit, karburatorët, injektorët e karburantit dhe pjesët e tjera të automjetit mund të pastrohen në mënyrë efektive me pastrues tejzanor. Procesi i pastrimit mund të heqë grumbullimin e yndyrës, vajit dhe karbonit.
 • Pjesë industriale: Pjesë të ndryshme industriale, duke përfshirë komponentët e makinës, kushinetat, valvulat dhe ingranazhet, mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Procesi mund të heqë papastërtitë, vajrat dhe ndotësit e tjerë që mund të ndikojnë në performancën e këtyre pjesëve.
 • Pjesë metalike dhe plastike: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë pjesët metalike dhe plastike të përdorura në proceset e prodhimit. Kjo mund të ndihmojë që pjesët të jenë pa mbeturina përpara montimit ose përpunimit të mëtejshëm.
 • Enë qelqi laboratorike: Në laboratorët shkencorë, pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë efektive enët e qelqit, epruvetat, gotat dhe pajisjet e tjera të përdorura në eksperimente. Procesi i pastrimit siguron që të mos ketë mbetje në enët e qelqit që mund të ndikojnë në saktësinë e eksperimenteve.
KONCENTRATE PASTRIMI PER PASTRIMIN ULTRASONIK:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.

 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponentë orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-JEW
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Komponentë optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitëse mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
SI FUNKSIONON PASTRIMI ULTRASONIK?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultratinguj është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: puz@albkossafety.com.

Informata shtesë
Paralajmërime:
 • Artikujt për pastrim duhet të vendosen në shportën e pastrimit për të mbrojtur vaskën me ultrazë.
 • Vëllimi aktual i rezervuarit mund të jetë më i vogël se 1,5 L.
 • Mos mbushni lëngun deri në buzë, pasi ekziston rreziku i derdhjes.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar ose mos e goditni pajisjen.
 • Vaska ultrazanore duhet të ftohet për 30 minuta pas 240 minutash pastrim.
 • Pastrimi me ultrazë lëshon një sasi të caktuar energjie që ngroh lëngun në rezervuar.
 • Mos kyçni ngrohjen ose ultrazërin pa lëng në rezervuar, pasi kjo do ta dëmtojë atë.
 • Koha maksimale e përdorimit të banjës me ultratinguj është 30 minuta në ditë.
Çfarë përmban paket?
 • Vaskë ultrazanore
 • Shportë standarde
 • Kapak inox
 • Kabllo rryme
 • Udhëzues përdorimi
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
35 W
Frekuenca e ultrazërit:
40kHz
Numri i konvertuesve:
1
Rregullimi i kohës:
1 – 99
Temperatura:
/
Fuqia e ngrohësit:
/
Vëllimi i rezervuarit:
0,8
Trashësia e rezervuarit:
0,8 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
140×70×45 mm
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
150×90×60 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
185×115×125 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
220×165×165 mm
Valvula e shkarkimit:
/
Priza:
Type F, 220V/50Hz
Pesha neto:
1 kg
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.