fbpx

IND-600-40kHz

Pastrues profesional me ultratinguj me kapacitet 57 litra, ideal për përdoruesit profesionistë që kërkojnë pastrim afatgjatë në temperaturë të lartë. Frekuenca tejzanor prej 40 kHz dhe fuqia 1080 W siguron pastrim të plotë dhe të shpejtë.

EAN: 0699838946989

4.383,41 

Pastrues profesional me ultratinguj IND-600-40kHz, pastrues industrial me kapacitet 57 L.

Pastrues tejzanor IND-600 me kapacitet 57 litra. E krijuar posaçërisht për përdorim industrial, në gjendje të thithë pastrimin e shumë objekteve në të njëjtën kohë, për një periudhë më të gjatë kohore. Me rregullimin e veçantë të kohëmatësit, nga 1 deri në 99 minuta, fikja automatike dhe vendosja e temperaturës deri në 80°C. Vendosni raportin më të mirë për artikujt tuaj dhe lini pastruesin të bëjë punën e tij më të mirë për ju.

Frekuenca tejzanor prej 40 kHz siguron pastrim të plotë dhe të fortë që është optimale për sipërfaqe të mëdha të sheshta. Ka efekt më të fortë pastrimi – krijon flluska më të mëdha me fuqi më të madhe.

Fuqia tejzanor siguron flluska mjaft të forta për pastrim të plotë dhe të shpejtë të një numri të ndryshëm artikujsh në pastruesin me ultratinguj.

Objektet që mund të pastrohen në mënyrë efektive me një pastrues profesional me ultratinguj:ASONIC- IND-400
 • Pjesët e automjeteve: Komponentët e motorit, karburatorët, injektorët e karburantit dhe pjesët e tjera të automjetit mund të pastrohen në mënyrë efektive me pastrues tejzanor. Procesi i pastrimit mund të heqë grumbullimin e yndyrës, vajit dhe karbonit.
 • Pjesë industriale: Pjesë të ndryshme industriale, duke përfshirë komponentët e makinës, kushinetat, valvulat dhe ingranazhet, mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Procesi mund të heqë papastërtitë, vajrat dhe ndotësit e tjerë që mund të ndikojnë në performancën e këtyre pjesëve.
 • Pjesë metalike dhe plastike: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë pjesët metalike dhe plastike të përdorura në proceset e prodhimit. Kjo mund të ndihmojë që pjesët të jenë pa mbeturina përpara montimit ose përpunimit të mëtejshëm.
 • Komponentët elektronikë: Komponentët e vegjël elektronikë si pllakat e qarkut, bordet e qarkut të printuar dhe lidhësit mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Pastrimi i butë ndihmon në largimin e ndotësve që mund të ndikojnë në performancën e këtyre komponentëve. Mund të heqë mbetjet e fluksit të saldimit dhe ndotës të tjerë që mund të ndikojnë në funksionimin e tabelës së qarkut të printuar.
 • Enë qelqi laboratorike: Në laboratorët shkencorë, pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë efektive enët e qelqit, epruvetat, gotat dhe pajisjet e tjera të përdorura në eksperimente. Procesi i pastrimit siguron që të mos ketë mbetje në enët e qelqit që mund të ndikojnë në saktësinë e eksperimenteve.
 • Instrumentet dentare dhe mjekësore: Pastruesit tejzanor përdoren në objektet dentare dhe mjekësore për të pastruar instrumente të tilla si pincë, vegla dentare, instrumente kirurgjikale dhe pajisje të tjera mjekësore që kërkojnë pastrim të plotë dhe efikas.
 • Syzet dhe pajisjet optike: Syzet, syzet e diellit dhe lentet optike mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Ata mund të heqin gjurmët e gishtërinjve, pluhurin dhe mbeturinat e tjera pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme.
Koncentrate pastrimi për pastrues me ultratinguj:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.CLEANING CONCETRATES FOR ULTRASONIC CLEANING

 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponentë orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-UCP
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Përbërës optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitës mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
Si funksionon pastrimi me ultratinguj?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultratinguj është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: order@asonic.si.

INFORMACION SHTESE

Modelet tona industriale IND kanë rezervuarë çelik inox (SUS 304), të cilat janë 2 – 2,5 mm të trasha dhe për këtë arsye ato sigurojnë jetëgjatësi të gjatë të pastruesve me ultratinguj. Rezervuari dhe strehimi pa probleme parandalojnë rrjedhjen e ujit. Gama industriale ka një kapacitet më të madh dhe është e lehtë për t’u lëvizur me rrota të shtuara në fund.

Transformatorët janë ngjitur në fund të rezervuarit me një kombinim të vidhosjes në fijet e salduara dhe ngjitjes, duke krijuar kështu një tërësi homogjene me rezervuarin. Kjo teknologji lejon kavitacion të vazhdueshëm dhe jetëgjatësi të pastruesit me ultratinguj.

Pastruesit janë të pajisur me transduktorë industrialë me max. fuqi 60 W dhe frekuencë 40 kHz, të cilat sigurojnë fuqi të fortë të efektit tejzanor. Transduktorët tejzanor aktivizohen nga një drejtues brenda njësisë, i cili u mundëson pastruesve të punojnë me efekt të qëndrueshëm ultrasonik dhe të funksionojnë të sigurt.

Elektronika për pastrues industrial me ultratinguj janë zhvilluar me funksionimin optimal të transduktorëve, pllakave ngrohëse dhe sistemit të lehtë të funksionimit me një gamë të gjerë përdoruesish në mendje.

Ngrohja në pastrues tejzanor ASonic bëhet përmes çipave ngrohës MCH me fuqi ngrohëse 1500 W. Ka një ndryshim të vogël midis temperaturës reale të ujit dhe leximit të panelit që është në intervalin ±1°C.

Paralajmërime:
 • Ndalohet përdorimi i pastrues tejzanor pa lëng. Është e rrezikshme dhe do të dëmtojë njësinë.
 • Gjatë ngrohjes së lëngut, gjithmonë ndizni ultratinguj, kështu që temperatura e lëngut shpërndahet në mënyrë të barabartë.
 • Vëllimi aktual i rezervuarit mund të jetë më i vogël se sa thuhet.
 • Hidhni lëngun 5 cm nën buzë me sende brenda.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar dhe mos e goditni pajisjen.
 • Artikujt e pastrimit duhet të vendosen në shportën e pastrimit për të mbrojtur makinën me ultratinguj.
 • Pastruesi tejzanor duhet të ftohet për 30 minuta pas 240 minutash pastrimi me ultratinguj.
 • Operacioni me ultratinguj lëshon një sasi të caktuar energjie që ngroh lëngun në rezervuar.
 • Mos ndizni ngrohjen ose ultratingullin pa lëng në rezervuar, pasi kjo do të shkaktojë dëmtim të tij.
Të përfshira në paketë:
 • Pastrues tejzanor
 • Shporta standarde
 • Kapak inox
 • Kabllo të energjisë
 • Udhëzues Përdorues
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
1080 W
Frekuenca e ultrazërit:
40 kHz
Numri i konvertuesve:
18
Rregullimi i kohës:
1 – 99
Temperatura:
80°C
Fuqia e ngrohësit:
1500 W
Vëllimi i rezervuarit:
57
Trashësia e rezervuarit:
2,0 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
460×310×120 mm
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
500×330×350 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
660×490×750 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
720×550×810 mm
Valvula e shkarkimit:
YES
Priza:
IEC309 (5pin, 380V)
Pesha neto:
53 kg
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/
Të dhënat teknike të transduktorit
Fuqia:
60W
Impedanca e rezonancës (Ω):
≤15
Kapaciteti (pF)
±10%: 4100-4500
Frekuenca
40 kHz
Pesha (g)
425 g
Diametri (mm)
60 mm
Lartësia (mm)
68 mm

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.