fbpx

IND-300XL-28kHz

Pastrues profesional me ultratinguj me kapacitet 29 litra, ideal për pastrimin e sasive më të mëdha të artikujve dhe përdorimit të shpeshtë. Frekuenca tejzanor prej 28 kHz dhe fuqia 700 W siguron pastrim efektiv dhe të shpejtë.

EAN: 0699838946972

2.520,91 

Pastrues profesional me ultratinguj

IND-300XL-28kHz, 29 litra, mundësuar nga 700W

Kapaciteti – 29 litra, njësi më e madhe për përdoruesit profesionistë

IND-300xl njësia më e gjatë në serinë tonë bazë IND e mundësuar nga 10 dhënës, e krijuar për të përballuar një gamë të gjerë sfidash. Pavarësisht nëse kërkoni një pastrues me kapacitet të mjaftueshëm për të pastruar një sasi më të madhe sendesh më të vogla, ose një pastrues me gjatësi të mjaftueshme për të pastruar armën, për shembull, ky model do të jetë zgjidhja më e mirë. Si të gjithë modelet tona në serinë IND, ai ka një rregullim të veçantë të kohëmatësit, nga 1 deri në 99 minuta. Fikja automatike dhe vendosja e temperaturës deri në 80°C.

Frekuenca tejzanor prej 28 kHz siguron pastrim të plotë, por të butë. Për shkak të flluskave më të mëdha, me më shumë energji, kjo frekuencë është veçanërisht e përshtatshme për sipërfaqe më të forta.

Mundësuar nga 700 W valë tejzanor për pastrim të plotë dhe të shpejtë të një numri të ndryshëm artikujsh në pastruesin me ultratinguj.

Shembuj aplikimi

Pastrimi i PCB-ve, kokave dhe tonerëve të printerit, ndihmave dentare, instrumenteve kirurgjikale, artikujve më të mëdhenj nga metale më të buta, pllakave vinyl…

Nxjerrja e flluskave, nxjerrja e vajit…
ultrasonic cleanerultrasonic cleanerultrasonic cleaner

 

 

 

 

 

INFORMACION SHTESE

Modelet tona IND 100-300 kanë rezervuarë çelik inox (SUS 304), të cilat janë 1 mm të trasha dhe për këtë arsye ato sigurojnë jetëgjatësi të gjatë të pastruesve me ultratinguj. Rezervuari dhe strehimi pa probleme parandalojnë rrjedhjen e ujit.

Transformatorët janë ngjitur në fund të rezervuarit me një kombinim të vidhosjes në fijet e salduara dhe ngjitjes, duke krijuar kështu një tërësi homogjene me rezervuarin. Kjo teknologji lejon kavitacion të vazhdueshëm dhe jetëgjatësi të pastruesit me ultratinguj.

Pastruesit janë të pajisur me transduktorë industrialë me frekuencë 28 kHz, të cilët sigurojnë fuqi të fortë të efektit tejzanor. Transduktorët tejzanor aktivizohen nga drejtuesi brenda njësisë, gjë që u mundëson pastruesve të punojnë me efekt të qëndrueshëm ultrasonik dhe të funksionojnë të sigurt.

Pajisjet elektronike për pastrues me ultratinguj IND 30 – 400 janë zhvilluar me funksionimin optimal të transduktorëve, pllakave ngrohëse dhe sistemit të lehtë operimi me një gamë të gjerë përdoruesish në mendje.

Paralajmërime:
 • Vëllimi aktual i rezervuarit mund të jetë më pak se 28 L.
 • Derdhni lëngun 2 cm poshtë buzës me sende brenda.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar dhe mos e goditni pajisjen.
 • Artikujt e pastrimit duhet të vendosen në shportën e pastrimit për të mbrojtur akinën me ultratinguj.
 • Operacioni me ultratinguj lëshon një sasi të caktuar energjie që ngroh lëngun në rezervuar.
 • Mos ndizni ngrohjen ose ultratingullin pa lëng në rezervuar, pasi kjo do të shkaktojë dëmtim të tij.
Të përfshira në paketë:
 • Pastrues tejzanor
 • Shporta standarde
 • Kapak inox
 • Kabllo të energjisë
 • Udhëzues Përdorues
Paketimi:

Paketim kartoni me film të trashë shkumë brenda për të mbrojtur makinën. Pesha – 28 kg.

Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
700 W
Frekuenca e ultrazërit:
28kHz
Numri i konvertuesve:
10
Rregullimi i kohës:
1 – 99
Temperatura:
80°C
Fuqia e ngrohësit:
1500 W
Vëllimi i rezervuarit:
29
Trashësia e rezervuarit:
1 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
890×190×115 mm
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
900×205×160 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
940×240×340 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
1100×350×500 mm
Valvula e shkarkimit:
YES
Priza:
Type F, 220V/50Hz
Pesha neto:
23 kg
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/
Të dhënat teknike të transduktorit
Fuqia:
60W
Impedanca e rezonancës (Ω):
≤15
Kapaciteti (pF)
±10%: 3500-3900
Frekuenca
28 kHz
Pesha (g)
231g
Diametri (mm)
45 mm
Lartësia (mm)
54 mm

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.