fbpx

GENERATOR-2520W

Gjeneratori ka avantazhin e madhësisë së vogël, qarqeve të thjeshta, efekteve të qëndrueshme tejzanor dhe efikasitetit të lartë të konvertimit. Ajo është e pajisur me një funksion të akordimit të frekuencës që siguron që makina të jetë në gjendjen më të mirë të punës nga fillimi në fund.

EAN: 0618056729570

875,90 

Available on backorder

GENERATOR Model 2520W

Të dhënat teknike:

Fuqia punuese2520W
Kontrolli i fuqisë së ultrazërit10-100%
Frekuenca e punës20KHz-40KHz (28 kHz, 40 kHz)
Tensioni i punës220V±10%; 50Hz/60Hz
Rryma maksimale e daljes6A
Temperatura e ambientit0-40°C
Dimensionet:365x300x145 mm
Pesha neto:8,2 kg

 

Karakteristika kryesore e këtij gjeneratori është përdorimi i makinës dixhitale të pulsit me urë të plotë. Krahasuar me qarkun e kontrollit të makinës gjysmë urë, ai ka avantazhet e madhësisë së vogël, qarqeve të thjeshta periferike, efekteve të qëndrueshme ultrasonike dhe efikasitetit të lartë të konvertimit. Dhe vjen me funksionin e akordimit të frekuencës, për të siguruar që makina të jetë në gjendjen më të mirë të punës nga fillimi në fund, mund të maksimizojë potencialin e transduktorit tejzanor, por gjithashtu ka një mbrojtje të përsosur mbi rrymë, mbrojtje nga qarku i shkurtër i daljes.

 

Integrated digital display ampere meter, frequency, time control and PLC remote control, light bar indicating power and other functions. Based on the above functions, new functions such as frequency lock, current lock, frequency sweep mode selection, automatic frequency follow-up, 485 communication (optional), and one-key degassing (optional) are added.

Suitable for models:

PRO 570 , PRO 1000, PRO 2000, PRO 3000

Compatible with the following items:

Heater 1500W, Transducers 28 kHz, Transducers 40 kHz, IND Display, IND Transformer, IND Temperature sensor

Documentation

User guide

 

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.