fbpx
Naslovnica Beauty

Vaskë me ulrazë për sallone bukurie

Naslovnica Beauty

Për çfarë ju nevojitet një pastrues me ultrazë në një sallon bukurie?

Profesionistët si estetistët, parukierët, berberët, artistët e tatuazheve dhe të ngjashme janë të vetëdijshëm se sa shpejt mund të ndodhë infeksioni nëse pajisjet e tyre nuk janë plotësisht të pastra dhe të dezinfektuara. Kjo është arsyeja pse ata i kushtojnë një pjesë të kohës pastrimit të pajisjeve.

Po sikur të kurseni kohën që shpenzoni duke pastruar?

Zgjidhja është një metodë pastrimi që shumë njerëz ende nuk e dinë ose dyshojnë në cilësinë e saj. Sigurisht, ne po flasim për pastrimin me ultratinguj. Pajisja jo vetëm që pastron më mirë se sa që mund të pastrojë me dorë, por pastrimi është më i shpejtë dhe njëkohësisht pastron disa mjete njëherësh.

Ne nuk do të flasim për vetë procesin e pastrimit me ultratinguj dhe metodën e pastrimit këtu, siç kemi shkruar tashmë për të në postimet e mëparshme. Më shumë…

Ne dëshirojmë të përshkruajmë përvojën e klientit tonë të kënaqur, i cili përdor pastruesin e tij tejzanor ASonic PRO 20 në punën e tij në një sallon bukurie. Ajo vendosi të bëhej pastruese kur donte të kursente kohë, t’ia kushtonte klientëve të saj dhe të përmirësonte punën e saj.

Në një pastrues tejzanor, ai mund të lajë çdo gjë që mund të laget dhe më pas ta thajë atë. Ajo na lejoi në procesin e pastrimit të veglave të saj pasi hoqi manikyrin e thonjve me xhel dhe piskatoren për formësimin e vetullave.

Ai derdh ujë të nxehtë në banjën me ultratinguj (kurson kohë), shton agjentin e pastrimit AS-UPC, i cili përmirëson vetë procesin dhe shton sende pastrimi. Pas ciklit prej pesë minutash, hiqni sendet, shpëlajini nën ujë të rrjedhshëm, thajini dhe përgatituni për sterilizim.

Në procedurë u përdor pastrues tejzanor ASonic PRO 20 dhe agjent pastrimi AS-UCP. Pluhur pastrues universal është menduar për heqjen e papastërtive, gjakut të tharë, mbetjeve të indeve dhe substancave të tjera nga instrumentet dhe enët e qelqit.

Pas vetë procedurës, artikujt janë gati për ripërdorim.

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.