fbpx
kid

Si të pastroni lodrat e fëmijëve

Foshnjat jetojnë ëndrrat e tyre më të egra (dhe guxojmë të themi të të gjithëve) duke eksploruar gjithmonë mjedisin e tyre. Kapja dhe prekja e çdo lodre në dhomë nënkupton një nivel të caktuar higjienë. Edhe pse jashtëzakonisht argëtuese dhe emocionuese, kjo mund të dëmtojë shëndetin e tyre pasi ata mund të kapin lehtësisht mikrobet dhe sëmundjet. Pastrimi i lodrave të fëmijëve është shumë i rëndësishëm dhe mund të jetë mjaft i thjeshtë.

Pra, si të pastroni në mënyrë të sigurt dhe tërësisht lodrat e fëmijëve?

Kur mendoni se çfarë lloj pastrimi duhet të sigurohet për lodrat e fëmijëve, mendoni për të hequr të gjitha bakteret, ndotësit dhe papastërtitë nga çdo vend i fshehur në sendet që përdor fëmija juaj, apo jo?

Vaskat me ultrazë janë mjeti më i sigurt i pastrimit që mund ta përdorni pa u shqetësuar për ndonjë efekt të padëshiruar tek fëmijët tuaj.

Pse është kaq e rëndësishme pastrimi i lodrave të fëmijëve?

Për shkak se të vegjlit dhe foshnjat prekin gjithçka në mjedisin e tyre, vendosin dorën në gojë dhe prekin përsëri objektet, ata mund të përhapin lehtësisht mikrobet. Nëse nuk i shikoni me kujdes, ata do të lëshonin objekte në dysheme dhe do t’i vendosnin përsëri në gojë. I gjithë ky proces do të thotë që fëmijët tuaj janë gjithmonë në kontakt me mikrobet, bakteret dhe ndotësit e tjerë.
Sipas hulumtimeve, lodrat janë më të ndjeshmet ndaj ndotësve dhe përfaqësojnë një kanal të shkëlqyer për transmetimin e sëmundjeve virale tek fëmijët.

Tani nuk duhet të harrojmë se disa mikrobe janë të mira sepse ndihmojnë foshnjat të ndërtojnë sistemin e tyre imunitar. Pasi trupi infektohet me një virus të caktuar, ai mëson se si të prodhojë antitrupa për ta luftuar atë. Herën tjetër që ekspozohet, trupi mund ta luftojë atë pa u infektuar. Megjithatë, ju kurrë nuk dëshironi ta ekspozoni qëllimisht fëmijën tuaj ndaj baktereve ose viruseve. Nëse përdorni një mjet të sigurt pastrimi për të dezinfektuar, larë dhe pastruar pajisjet e bebeve, do të krijoni një mjedis të sigurt për ta.

Cili është mjeti më i sigurt për pastrimin e lodrave të fëmijëve?

Ka shumë sugjerime për zgjedhjen më të mirë të pastruesve të sigurt të pajisjeve për fëmijë nga marka dhe njerëz të ndryshëm. Shumica e markave përqendrohen në metodat “natyrale” të pastrimit. Çfarë nënkuptojnë saktësisht me “natyrore”?

Një sasi e madhe e të ashtuquajturave mjete pastrimi natyrale shpesh kombinohen me sintetikë dhe toksina. Pa dyshim që ka disa koncentrate dhe pastrues që janë të sigurt për t’u përdorur, por mjeti më i sigurt i pastrimit është vaska e pastrimit me ultrazë.

Zgjedhja e lodrave për fëmijë një nga një për t’u larë mund të marrë kohë.

Me pastruesin ultrazanor, mund të lani dhe pastroni disa lodra në të njëjtën kohë. Në varësi të madhësisë së rezervuarit të pastruesit ultrazanor, mund të pastroni disa objekte së bashku. Sa më i madh të jetë pastruesi ultrazanor që përdorni, aq më shumë artikuj mund të lani. Kjo do të thotë që ju do të jeni në gjendje të kurseni kohë.

Produkt ekologjik

Shumë nga metodat e pastrimit që njerëzit përdorin kontribuojnë në çështjet mjedisore.
Pastruesit ultrazanor nuk përmbajnë kimikate të ashpra, fatura uji dhe energjie, ose cikle të zgjatura dhe të përsëritura të larjes.

Vaskat me ultrazë reduktojnë ndjeshëm ndotësit

Kur lodrat e fëmijës suaj janë të ndotura, ka shumë të ngjarë t’i lani në lavatriçe, pjatalarëse ose nën ujë të rrjedhshëm. A keni menduar ndonjëherë nëse keni arritur të largoni shumicën e mikrobeve të dëmshme mbi to?

Pastrimi me këto mjete nuk garanton që do të keni sukses në heqjen e një përqindje më të lartë të ndotësve. Metodat tradicionale të pastrimit zakonisht nuk vrasin një përqindje të konsiderueshme të ndotësve bakterialë dhe të tjerë. Por pastruesit tejzanor eliminojnë më shumë se 99.9% të mikrobeve dhe ndotësve. Ndryshe nga mjetet tradicionale të pastrimit, pastruesit tejzanor nuk lejojnë që ndotësit të ngjiten në lodra, rroba dhe produkte të tjera për fëmijë pas larjes.

Vaskat me ultrazë arrijnë të gjitha vendet e fshehura në lodra dhe vegla

Shumica e lodrave dhe veglave me sipërfaqe të fshehura priren të mbajnë ndotës si bakteret dhe papastërtitë pa e vënë re. Edhe nëse i lani, mund të mos jeni në gjendje të shpëtoni nga ndotësit, veçanërisht në zonat më të fshehura.

Metodat tradicionale të pastrimit largojnë ndotësit vetëm nga vendet lehtësisht të arritshme. Sa i përket pastruesve me ultrazë, ato punojnë edhe në zona të vështira për t’u arritur. Proceset e kavitacionit të pastruesve tejzanor arrijnë në pjesë që janë jashtëzakonisht të vështira për t’u larë dhe pastruar me metodat konvencionale të pastrimit.

Lodrat nuk kanë nevojë të ndahen

Lodrat dhe veglat mund të kenë nevojë të ndahen kur lahen nën ujë të rrjedhshëm ose në makinë larëse enësh, në mënyrë që secila pjesë të pastrohet dhe lahet siç duhet. Kjo kërkon më shumë kohë dhe gjithashtu mund të dëmtojë lodrat dhe mjetet.

Sa i përket pastruesve me ultratinguj, nuk keni nevojë të hiqni asnjë lodër përpara se t’i pastroni. E tëra çfarë ju duhet të bëni është t’i vendosni në rezervuarin e makinës së pastrimit me ultrazë dhe ta lini pastruesin me ultratinguj të bëjë punën e tij.

Pastrimi është i butë dhe nuk dëmton objektet

Vaskat me ultrazë funksionojnë butësisht dhe nuk lënë gjurmë në objekte.
Pavarësisht se sa të ndotura janë artikujt, pastruesja me ultrazë do të heqë qafe papastërtitë dhe bakteret në veglat dhe lodrat. Flluskat nga procesi i kavitacionit do të sulmojnë çdo ndotës menjëherë pas vendosjes së artikullit në pastruesin me ultrazë.

Ato mund të përdoren praktikisht për çdo gjë

Ky mjet pastrimi nuk është thjesht një pastrues për fëmijë; është gjithashtu shumë i dobishëm për të pastruar në thelb çdo gjë që dëshironi të pastroni siç duhet.

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.