fbpx

Kontakt

I/e nderuar,

Nëse keni pyetje shtesë ose keni nevojë për konsultime shtesë në përzgjedhjen e vaskave me ultrazë, mund të na kontaktoni këtu përmes emaili: info (at) albkossafety.com.

Kur të dorëzoni formularin, do të merrni një mesazh në emailin tuaj dhe do të ridrejtoheni në faqen kryesore.

ALBKOS SAFETY SH.P.K.
Rr. e Pejës 26, Fushë Kosovë

EMAIL: info (at) albkossafety.com
TELEFON: 044.504.605

Hën – Pre prej 8:00 der 17:00

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.