fbpx
Filters

  Pajisje më të vogla

  Pjesë të vogla rezervë për pastrues me ultratinguj si transformatorë, shporta të vogla, ekrane, ngjitës, transduktorë, drejtues PCB, etj.

  Oferta jonë

  Auto Moto

  Pastrimi industrial

  Mjekësia & tatuazhet

  Pastrimi i instrumenteve dentare

  Pastrimi i pemëve dhe perimeve

  Sallone kozmetike

  SI pastrohen lodrat e fëmijëve

  Pastrojmë dhe rinovojmë

  Pastrimi

  Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

  Kujdesi NDAJ KLIENTIT

  Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

  Zhvillimi

  Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.