fbpx

Jeta e shëndetshme

Të gjithë duan të jenë të shëndetshëm dhe të jetojnë në një mjedis të pastër dhe të sigurt. Ajo që ne shpesh nuk arrijmë të kuptojmë ose ndoshta më mirë e harrojmë është se është përgjegjësia jonë të krijojmë dhe mbajmë një mjedis të shëndetshëm.

Gjatë gjithë historisë, njerëzimi ka qenë aq i etur për ndryshime dhe zhvillim teknologjik, saqë për disa kohë kemi harruar të kujdesemi për gjënë më të rëndësishme – tokën – mjedisin tonë. Por sigurisht, përmirësimet në teknologji kanë pasur edhe shumë efekte dhe rezultate pozitive.

Një prej tyre është vaska me ultrazl.

Është një nga mënyrat më miqësore me mjedisin për të pastruar sendet. Arsyet kryesore pse ultratingulli është rruga përpara janë:

  • redukton përdorimin e koncentrateve të pastrimit dhe për këtë arsye lëshon më pak ose aspak kimikate toksike në mjedis
  • përdor më pak ujë sesa metodat konvencionale të pastrimit
  • kursen energji në krahasim me makineritë e tjera që përdoren për pastrim
  • ka zero emisione gjatë procesit, dhe për këtë arsye është miqësor me mjedisin dhe më i sigurt për përdoruesit

 

Për shkak se pastrimi me ultratinguj është i sigurt, i shëndetshëm dhe miqësor ndaj mjedisit, ai mund të përdoret në shtëpi pa u shqetësuar për shëndetin ose shëndetin e fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake.

Modelet më të vogla të vaskave ultrazanore janë perfekte për t’u përdorur në pastrimin e produkteve shtëpiake që kanë shumë më shumë baktere në to sesa do të kishit menduar ndonjëherë. Lodrat e fëmijëve, syzet dhe çelësat janë vetëm disa nga artikujt që ne të gjithë i përdorim çdo ditë, por nuk pastrohen aq shpesh sa duhet. Vetëm mendoni se sa vende të fshehura ka në lodrën e preferuar të fëmijës tuaj ose në çelësat e banesës tuaj, të cilat gjithashtu nuk janë pastruar dhe janë të vështira për t’u arritur?

Kjo eshte. Miqësore ndaj mjedisit, e sigurt, e lehtë për t’u përdorur, e shpejtë dhe efikase. Pastrues ëndrrash!

Vaska më e vogël me ultrazë për shtëpinë ka një kapacitet prej 0.65L, dhe më e madhja nga koleksioni ynë është 2.5L.

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.