fbpx

Një nga pyetjet më të zakonshme në lidhje me pastrimin me ultratingull është “Çfarë mund të pastroni me një vaskë me ultrazë?”

Njerëzit që nuk dinë shumë për teknologjinë e ultrazëriz dhe mënyrën se si funksionon ultrazëri, mund t’u duket se ka vetëm disa objekte që mund të pastrohen me të. Epo, kjo është në të vërtetë e kundërta e asaj që është një pastrues me ultrazë. Është një nga makineritë më funksionale që do të hasni ndonjëherë kur bëhet fjalë për pastrimin.Vaska me me ultrazë mund të përdoret për të pastruar pothuajse çdo gjë që ju nevojitet për të pastruar, që nga pajisjet e fëmijëve, lodrat, shiritat e orëve, bizhuteritë, monedhat, çelësat, syzet dhe thjerrëzat e deri te veglat e vogla, takëmet, stilolapsat, shkopat e golfit, pajisjet elektronike, instrumentet dentare, instrumente kirurgjikale, furça grimi, brisqe, mjete dhe pajisje më të mëdha dhe shumë më tepër.

Mënyra më e shkurtër dhe më e thjeshtë për t’iu përgjigjur “Çfarë mund të pastroni në të vërtetë me një banjë me ultratinguj?” është t’ju them se çfarë NUK MUND të pastroni.

Ekzistojnë vetëm dy kategori kryesore të objekteve që nuk mund të pastrohen me pastrim me ultratinguj: objektet që nuk mund të zhyten në ujë sepse lëngu do t’i dëmtojë dhe objektet që nuk mund të thahen lehtë. Kjo eshte. Çdo gjë tjetër mund të pastrohet me një banjë me ultratinguj.

Ekzistojnë vetëm dy kategori kryesore të objekteve që nuk mund të pastrohen me pastrim me ultrazë (ultratingull): objektet që nuk mund të zhyten në ujë sepse lëngu do t’i dëmtojë dhe objektet që nuk mund të thahen lehtë. Çdo gjë tjetër mund të pastrohet me një vaskë me ultrazë (ultratingull).

Për të pasur një ide dhe për të kuptuar më të mirë rreth asaj se çfarë mund të pastrohet, lexoni disa nga artikujt më poshtë: