fbpx

Auto moto

Shumë herë as që mendojmë për pastrimin e gjërave si pjesët e makinave, sepse ato janë shumë të vështira për t’u pastruar. Duket si një detyrë pothuajse e pamundur. Pjesët e makinave dhe motoçikletave mund të yndyrosen dhe ndoten tmerrësisht nga lloje të ndryshme vaji dhe pluhuri.

Me një vaskë me ultrazë procesi i pastrimit të pjesëve të makinës dhe motoçikletës bëhet i lehtë!

Kur bëhet fjalë për pastrimin e pjesëve të makinës dhe motorit, një nga problemet kryesore janë vaji dhe yndyrat, dhe problemi i dytë më i madh janë vendet e vështira për t’u arritur. Kur përdorni vaskën me ultrazë, nuk do t’ju interesojë më kjo, sepse gjithçka që duhet të bëni është të vendosni sendet e pastrimit në kosh, të ndizni pastruesin dhe ta lini të funksionojë.

Pavarësisht se sa të pista janë gjësendet ose sa ndotës të fshehur ka mbi to, një vaskë me ultrazë do të heqë të gjitha papastërtitë. Të gjitha modelet tona PRO të vaskave me ultrazë kanë një kohëmatës që ka deri në 99 minuta kohë pune. Të gjitha kanë ndërprerje automatike dhe rregullim të temperaturës deri në 80 °C. 

Në varësi të madhësisë së artikujve që dëshironi të pastroni dhe numrit të artikujve që dëshironi të pastroni menjëherë, do të jeni në gjendje të vendosni se çfarë madhësie keni nevojë për pastrues tejzanor.

Përveç kavitacionit, i cili kryen pjesën më të madhe të punës gjatë pastrimit, kemi edhe solucione të veçanta pastrimi që përdoren në pastruesin ultrasonik për rezultate më të mira.

Kavitacioni është baza e pastrimit dhe ne kemi zhvilluar posaçërisht koncentrate pastrimi për përshpejtimin dhe papastërtitë e forta.

Koncentrate për pastrim

Papastërtia më të ashpër në pjesët e makinave është vaji dhe yndyrat. Sa herë që përpiqemi t’i pastrojmë, ato gjithmonë lënë gjurmë. Koncentrati pastrues AS-CARB është projektuar posaçërisht për të hequr karbonin, yndyrën, vajin dhe papastërtitë e ngjashme. Duke përdorur këtë koncentrat, pastrimi i karburatorëve, tunxhit, aluminit dhe pjesëve të tjera të ndjeshme të motorit është i shpejtë dhe efikas.

Shpesh përdoret për pastrimin e pjesëve të motoçikletave dhe makinave

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.