fbpx
parts for ultrasonic cleaner

ULTRASONIC-TRANSDUCER-60W-28kHz

Konvertuesi ka një vidë dhe duhet të ngjitet në rezervuar. Në këtë mënyrë, rezervuari ka një fund të lëmuar, i cili ndihmon në kavitacion më të mirë dhe më pak korrozioni (jetëgjatësi më të madhe) të rezervuarit.

EAN: 0618056729372

25,90 

Available on backorder

Vaskat me ultrazë janë të pajisura me transduktorë industrialë me fuqi maksimale 60 W dhe frekuencë 28 kHz, të cilat sigurojnë forcë të mjaftueshme të efektit ultrazanor. Transduktorët ultrazanor aktivizohen nga një aktivizues brenda njësisë që lejon pastruesit të punojnë në mënyrë të sigurtë me një efekt të qëndrueshëm ultrazanor.

Të dhënat teknike të transduktorit:

Fuqia60W
Impedanca rezonante (Ω)≤15
Kapaciteti (pF)±10%: 4100-4500
Frekuenca28 kHz
Pesha (g)425 g
Diametri (mm)60 mm
Lartësia (mm)68 mm

 

Transduktorët janë të ngjitur në fund të rezervuarit duke përdorur një kombinim të vidhave të salduara dhe ngjitjes. Kjo teknologji mundëson cilësi të vazhdueshme të kavitacionit dhe një jetë të gjatë shërbimi të pajisjes.

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.