fbpx
ultrasonic cleaner

Transformator-veliki

Transformator 220V/60kHz.

EAN: 0618056729396

11,90 

Available on backorder

Të dhënat teknike:
Frekuenca e punës:50/60kHz
Fuqia hyrëse220V
Fuqia dalëse13V 0.8A
Dimensionet50 (73)x25x40 mm
Pesha370 g

 

I përshtatshëm për modelet:
  • Modelet PRO

 

Kompatibil me:
  • Kabllo rryme

 

Përpara se të porosisni, sigurohuni që të keni serinë e saktë të vaskës me ultrazë, pasi seritë ndryshojnë pak dhe kjo pjesë rezervë nuk është domosdoshmërisht e përshtatshme për vaskën tuaj me ultrazë.

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.