fbpx

PRO-ROD-720

Shufra profesionale e pastrimit me ultratinguj, e projektuar për pastrim me ultrazë në rezervuarë të përgatitur paraprakisht. Frekuenca tejzanor prej 40 kHz dhe fuqia 720 W sigurojnë pastrim të plotë dhe të shpejtë.

EAN: 0618056729785

4.868,90 

Shufra pastrimi me ultratinguj – PRO-ROD 720 – 40 kHz

Pastruesi tejzanor PRO ROD është projektuar posaçërisht për rezervuarët e përfunduar, për përdorim profesional dhe hobi. Gjeneratori lejon rregullimin e veçantë të kohës 1-60 minuta, rregullimin e fuqisë para 0-100% dhe funksionin e pulsit.

Rekomandohet përdorimi i fuqisë 10-12 V për 1 litër lëng, nëse është shumë i ndotur, sugjerojmë fuqinë 15 V. Sasia e rezervuarit të përdorur nuk duhet të kalojë 72 litra.

Një frekuencë e ultrazërit mbi 40 kHz siguron një pastrim të plotë por të butë që është i përshtatshëm për artikujt me shumë çarje, të çara dhe gërvishtje të vogla. Për shkak të flluskave më të vogla, me më pak energji, por me densitet më të lartë, kjo frekuencë është veçanërisht e përshtatshme për metale më të buta, plastikë dhe objekte me sipërfaqe të lëmuar.

Fuqia e ultrazërit prej 720 V siguron flluska mjaft të forta për pastrim të plotë dhe të shpejtë të një numri të ndryshëm objektesh në rezervuar.

Shembuj pastrimi:

Vaska të mëdha, rezervuar të ndryshëm, Pjesë automobilash, pajisje industriale, derdhje pastrimi, blloqe hekuri, pllaka inox…

OBJEKTET QË MUND TË PASTROHEN EFEKTIVE ME PASTRIMIN PROFESIONAL ULTRAZËR:
 • Pjesët e automjeteve: Komponentët e motorit, karburatorët, injektorët e karburantit dhe pjesët e tjera të automjetit mund të pastrohen në mënyrë efektive me pastrues tejzanor. Procesi i pastrimit mund të heqë grumbullimin e yndyrës, vajit dhe karbonit.
 • Pjesë industriale: Pjesë të ndryshme industriale, duke përfshirë komponentët e makinës, kushinetat, valvulat dhe ingranazhet, mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Procesi mund të heqë papastërtitë, vajrat dhe ndotësit e tjerë që mund të ndikojnë në performancën e këtyre pjesëve.
 • Pjesë metalike dhe plastike: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë pjesët metalike dhe plastike të përdorura në proceset e prodhimit. Kjo mund të ndihmojë që pjesët të jenë pa mbeturina përpara montimit ose përpunimit të mëtejshëm.
 • Komponentët elektronikë: Komponentët e vegjël elektronikë si pllakat e qarkut, bordet e qarkut të printuar dhe lidhësit mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Pastrimi i butë ndihmon në largimin e ndotësve që mund të ndikojnë në performancën e këtyre komponentëve. Mund të heqë mbetjet e fluksit të saldimit dhe ndotës të tjerë që mund të ndikojnë në funksionimin e tabelës së qarkut të printuar.
 • Enë qelqi laboratorike: Në laboratorët shkencorë, pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë efektive enët e qelqit, epruvetat, gotat dhe pajisjet e tjera të përdorura në eksperimente. Procesi i pastrimit siguron që të mos ketë mbetje në enët e qelqit që mund të ndikojnë në saktësinë e eksperimenteve.
 • Instrumentet dentare dhe mjekësore: Pastruesit tejzanor përdoren në objektet dentare dhe mjekësore për të pastruar instrumente të tilla si pinca, vegla dentare, instrumente kirurgjikale dhe pajisje të tjera mjekësore që kërkojnë pastrim të plotë dhe efikas.
 • Syzet dhe pajisjet optike: Syzet, syzet e diellit dhe lentet optike mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Ata mund të heqin gjurmët e gishtërinjve, pluhurin dhe mbeturinat e tjera pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme.
KONCENTRATE PASTRIMI PER PASTRIMIN ULTRASONIK:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.

 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponentë orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-JEW
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Komponentë optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitëse mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
SI FUNKSIONON PASTRIMI ULTRASONIK?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultratinguj është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: puz@albkossafety.com.

Informata shetsë:

Ultrazvučni štapovi su opremljeni industrijskim visokokvalitetnim pretvaračima me fuqi 60W dhe frekuencë prej 28kHz të cilat sigurojnë forcë të mjaftueshme të efektit ultrazanor. Transduktorët e ultrazërit aktivizohen nga një gjenerator i pavarur ultrazanor (kontrolli PVM), i cili lejon që vaskat të punojnë me një efekt të qëndrueshëm ultrazanor dhe funksionim të sigurt.

Paralajmërim:
 • Mos e mbushni vaskën me lëng deri në buzë, sepse ekziston rreziku i derdhjes.
 • Pastrimi me ultrazë liron një sasi të caktuar energjie e cila e ngroh lëngun në rezervuar.
 • Mos e ndizni shkopin ose ultratingullin pa lëng në rezervuar, pasi do ta dëmtojë atë.
 • Koha maksimale e përdorimit të shkopit tejzanor është 12 orë në ditë.
Çfarë përmban paketa?
Pakovanje:

Ambalaža prej kartona sa unutrašnjom zaštitom prej guste pene. Pesha: 29.7 kg.

Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
720 W
Frekuenca e ultrazërit:
40kHz
Numri i konvertuesve:
/
Rregullimi i kohës:
1 – 60 min
Temperatura:
/
Fuqia e ngrohësit:
/
Vëllimi i rezervuarit:
72
Trashësia e rezervuarit:
2,0 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
Fi 57 x 770mm
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
/
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
/
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
820×620×860 mm
Valvula e shkarkimit:
/
Priza:
IEC309/IEC60309 (230V, 50Hz)
Pesha neto:
14,7 kg
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.