fbpx

PRO-400-28kHz

Pajisja profesionale për pastrim me ultrazë me kapacitet 39 litra, ideale për përdoruesit profesionistë që kanë nevojë për pastrim afatgjatë në temperaturë të lartë. Frekuenca e ultrazërit prej 28 kHz dhe fuqia 720 V siguron pastrim të plotë dhe të shpejtë.

EAN: 0618056729853

2.208,90 

Vaskë profesionale me ultrazë

PRO 400 – 28kHz, vaskë me ultrazë, për përdorim në industri me kapacitet 39 litra

Kapaciteti – 39 litra, pastrim i plotë për përdorues profesionistë

Pastruesi me ultrazë PRO 400 me vëllim 39 litra. Është bërë posaçërisht për përdorim industrial, i cili mund të thithë njëkohësisht pastrimin e disa objekteve për një periudhë të gjatë kohore. Me rregullim të veçantë të kohës, nga 1 deri në 99 minuta, mbyllje automatike dhe rregullim të temperaturës deri në 80 °C. Vendosni raportin më të mirë për artikujt tuaj dhe lëreni pastruesin të funksionojë më mirë për ju.

Frekuenca e ultrazërit prej 28 kHz siguron pastrim të plotë dhe të fuqishëm që është optimale për sipërfaqe të mëdha të sheshta. Ka një efekt më të fortë pastrimi – krijon flluska më të mëdha dhe më të forta.

Fuqia e ultrazërit 720 W siguron flluska mjaft të forta për të pastruar plotësisht dhe shpejt një sërë objektesh në pastruesin ultrazanor.

 

Shembuj pastrimi:

Pastrim i pjesëve të makinave – motoçikletave, pajisjeve industriale, gize, blloqe të derdhura të përdorura për spërkatje të dyshemeve, pllaka inoksi…

 

Kallëpe industriale Karburtorë

 

Informata shetsë:

Modelet tona industriale PRO kanë rezervuarë prej çeliku inox (SUS 304), me trashësi prej 1,5 – 2,5 mmdhe për këtë arsye mundësojnë jetëgjatësi të pastruesve me ultratinguj. Rezervuari dhe strehimi pa probleme parandalojnë rrjedhjen e ujit. Gama industriale ka kapacitete më të mëdha dhe është e lehtë për t’u lëvizur me rrota shtesë në pjesën e poshtme.

Transduktorët janë ngjitur në pjesën e poshtme të rezervuarit nga një kombinim i vidhave në fijet e salduara dhe ngjitjes, duke krijuar kështu një njësi homogjene me rezervuarin. Kjo teknologji mundëson kavitacion të vazhdueshëm dhe jetëgjatësi të gjatë të pastruesit me ultrazë.

Pastruesit janë të pajisur me konvertues industrial me max. fuqi 60 W V dhe frekuencë 28 kHz, të cilat sigurojnë një forcë të fortë të efektit tejzanor. Transduktorët tejzanor aktivizohen nga një aktivizues brenda njësisë, i cili lejon pastruesit të punojnë me një efekt të qëndrueshëm tejzanor dhe të punojnë në mënyrë të sigurt.

Elektronika për pastrues industrial me ultrazë është zhvilluar për funksionimin optimal të konvertuesve, pllakave ngrohëse dhe një sistemi funksionimi të lehtë, duke mbajtur parasysh një gamë të gjerë përdoruesish.

 

Paralajmërim:
 • Ndalohet përdorimi i pajisjes së pastrimit me ultrazë pa lëng. Është e rrezikshme dhe do të dëmtojë njësinë. Kur ngrohni lëngun, gjithmonë ndizni ultrazërin, në mënyrë që temperatura e lëngut të shpërndahet në mënyrë të barabartë.
 • Vëllimi aktual i rezervuarit mund të jetë më i vogël se 39 l. Lëngun e derdhni 5 cm poshtë buzës me përmbajtjen brenda.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar dhe mos e goditni pajisjen.
 • Artikujt e pastrimit duhet të vendosen në koshin e pastrimit për të mbrojtur pajisjen me ultrazë.
 • Pastruesi me ultrazë duhet të ftohet për 30 minuta pas 240 minutash pastrimi me ultrazë.
 • Operimi i ultrazërit liron një sasi të tillë të tillë energie që e ngrohë lëngun në rezervuar.
Çfarë përmban paketa?
 • Vaskë me ultrazë
 • Shportë standarde
 • Kapak prej çeliku inox
 • Kabllo rryme
 • Udhëzues përdorimi
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
720 W
Frekuenca e ultrazërit:
28kHz
Numri i konvertuesve:
12
Rregullimi i kohës:
1 – 99 min
Temperatura:
80°C
Fuqia e ngrohësit:
1500 W
Vëllimi i rezervuarit:
39
Trashësia e rezervuarit:
1,5 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
510x300x100 (handle 200) mm
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
530x320x230 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
630x375x560 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
660×430×455 mm
Valvula e shkarkimit:
YES
Priza:
Type F, 220V/50Hz
Pesha neto:
29 kg
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/
Të dhënat teknike të transduktorit
Fuqia:
60W
Impedanca e rezonancës (Ω):
≤15
Kapaciteti (pF)
±10%: 4100-4500
Frekuenca
28 kHz
Pesha (g)
425 g
Diametri (mm)
60 mm
Lartësia (mm)
71

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.