fbpx

PRO-300-SUS316L-28kHz

Vaskë profesionale me ultrazë për pastrim vëllim 28 litra, rezervuari prej çeliku inox me trashësi prej 2 mm SUS316L. Ideale për pastrimin e objekteve të mëdha. dhe të rënda dhe përdorim të shpeshtë. Frekuenca e ultrazërit prej 28 kHz dhe fuqia prej 600 W siguron pastrim efikas dhe të shpejtë

EAN: 0700587138300

1.886,90 

Vaskë profesionale me ultratinguj PRO-300 SUS316L – 28 kHz, kapacitet 28 litra

DIMENSIONET E KOSHIT: 470×280×125

Kur bëhet fjalë për pastrimin e objekteve të vogla të rënda, modeli i jonë PRO300 SUS316L ka një avantazh të madh. Rezervuari prej 2 mm me çelik inox SUS316L mund të përballojë materialet më të rënda, ngarkesat e rënda dhe siguron pastrim efikas me një frekuencë prej 28 kHz.

Modeli PRO 300 ka një rregullator të veçantë të kohës prej 1 – 99 minuta, ngrohje deri 80 °C dhe çkyqje automatike. Një zgjedhje e shkëlqyer për një gamë të gjerë aplikimesh pasi mund të vendosni raportin optimal të temperaturës dhe kohës për pastrimin e objekteve.

Frekuenca e ultrazërit prej 28 kHz mundëson pastrim të plotë dhe të fortë, i cili është optimal për sipërfaqe të mëdha të sheshta. Ka një efekt më të fortë pastrimi sepse krijon flluska më të mëdha me më shumë fuqi.

Fuqia e ultrazërit prej 600 W është mjaft i fortë për të pastruar në mënyrë efektive dhe të shpejtë shumë objekte të ndryshme në një vaskë me ultrazë.

Shembuj pastrimi:

Pjesë automobilash, pajisje industriale, derdhje pastrimi, blloqe hekuri, pllaka inox…

OBJEKTET QË MUND TË PASTROHEN EFEKTIVE ME PASTRIMIN PROFESIONAL ULTRAZËR:
 • Pjesët e automjeteve: Komponentët e motorit, karburatorët, injektorët e karburantit dhe pjesët e tjera të automjetit mund të pastrohen në mënyrë efektive me pastrues tejzanor. Procesi i pastrimit mund të heqë grumbullimin e yndyrës, vajit dhe karbonit.
 • Pjesë industriale: Pjesë të ndryshme industriale, duke përfshirë komponentët e makinës, kushinetat, valvulat dhe ingranazhet, mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Procesi mund të heqë papastërtitë, vajrat dhe ndotësit e tjerë që mund të ndikojnë në performancën e këtyre pjesëve.
 • Pjesë metalike dhe plastike: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë pjesët metalike dhe plastike të përdorura në proceset e prodhimit. Kjo mund të ndihmojë që pjesët të jenë pa mbeturina përpara montimit ose përpunimit të mëtejshëm.
 • Komponentët elektronikë: Komponentët e vegjël elektronikë si pllakat e qarkut, bordet e qarkut të printuar dhe lidhësit mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Pastrimi i butë ndihmon në largimin e ndotësve që mund të ndikojnë në performancën e këtyre komponentëve. Mund të heqë mbetjet e fluksit të saldimit dhe ndotës të tjerë që mund të ndikojnë në funksionimin e tabelës së qarkut të printuar.
 • Enë qelqi laboratorike: Në laboratorët shkencorë, pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë efektive enët e qelqit, epruvetat, gotat dhe pajisjet e tjera të përdorura në eksperimente. Procesi i pastrimit siguron që të mos ketë mbetje në enët e qelqit që mund të ndikojnë në saktësinë e eksperimenteve.
 • Instrumentet dentare dhe mjekësore: Pastruesit tejzanor përdoren në objektet dentare dhe mjekësore për të pastruar instrumente të tilla si pinca, vegla dentare, instrumente kirurgjikale dhe pajisje të tjera mjekësore që kërkojnë pastrim të plotë dhe efikas.
 • Syzet dhe pajisjet optike: Syzet, syzet e diellit dhe lentet optike mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Ata mund të heqin gjurmët e gishtërinjve, pluhurin dhe mbeturinat e tjera pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme.
KONCENTRATE PASTRIMI PER PASTRIMIN ULTRASONIK:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.

 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponentë orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-JEW
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Komponentë optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitëse mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
SI FUNKSIONON PASTRIMI ULTRASONIK?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultratinguj është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: puz@albkossafety.com.

Informata shetsë:

Versioni i modelit PRO 300 është prej çeliku inox (SUS 316), me trashësi 2 mm, i cili mundëson pastrimin e objekteve më të rënda. Rezervuari dhe shtëpiza pa saldim parandalojnë rrjedhjen e ujit.

Transduktorët janë të ngjitur në fund të rezervuarit duke përdorur një kombinim të vidhave të salduara dhe ngjitjes. Kjo teknologji mundëson cilësi të vazhdueshme të kavitacionit dhe një jetë të gjatë shërbimi të pajisjes.

Vaskat me ultrazë janë të pajisura me transduktorë industrialë të cilësisë së lartë me fuqi prej 60W dhe frekuencë prej 28 kHz të cilat sigurojnë forcë të mjaftueshme të efektit ultrazanor. Transduktorët e ultrazërit aktivizohen nga një gjenerator i pavarur ultrazanor (kontrolli PVM), i cili lejon që vaskat të punojnë me një efekt të qëndrueshëm ultrazanor dhe funksionim të sigurt.

Elektronika për vaskat industriale me ultrazë është zhvilluar duke pasur parasysh funksionimin optimal të transduktorëve, pllakave ngrohëse dhe funksionim të thjeshtë për një gamë të gjerë përdoruesish.

Ngrohja në vaskat me ultrazë ASonic bëhet nëpërmjet çipave ngrohës MCH me fuqi ngrohëse MCH 100 W. Ka një ndryshim të vogël midis temperaturës reale të ujit dhe leximit të panelit që është në intervalin prej ±1 °C.

Paralajmërim:
 • Vëllimi aktual i rezervuarit mund të jetë më i vogël se 300 L.
 • Mos e mbushni vaskën me lëng deri në buzë, sepse ekziston rreziku i derdhjes.
 • Artikujt që dëshironi t’i pastroni duhet të vendosen në shportën e pastrimit për të mbrojtur vaskën ultrazanore.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar dhe mos e goditni pajisjen.
 • Vaska me ultrazë duhet të ftohet për 30 minuta pas 240 minutash pastrim.
 • Pastrimi me ultrazë liron një sasi të caktuar energjie e cila e ngroh lëngun në rezervuar.
 • Mos kyçni ngrohjen ose ultrazërin pa lëng në rezervuar, pasi kjo do ta dëmtojë atë.
 • Koha maksimale e përdorimit të banjës me ultratinguj është 8 orë në ditë.
Çfarë përmban paketa?
 • Vaskë me ultrazë
 • Shportë standarde
 • Kapak prej çeliku inox
 • Kabllo rryme
 • Udhëzues përdorimi
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
600 W
Frekuenca e ultrazërit:
28 kHz
Numri i konvertuesve:
10
Rregullimi i kohës:
1 – 99
Temperatura:
80°C
Fuqia e ngrohësit:
500 W
Vëllimi i rezervuarit:
28
Trashësia e rezervuarit:
2,0 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
470×280×125 mm (SUS316L)
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
490×320×195 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
520×330×390 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
660×430×455 mm
Valvula e shkarkimit:
YES
Priza:
Type F, 220V/50Hz
Pesha neto:
18,3 kg
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/
Të dhënat teknike të transduktorit
Fuqia:
60W
Impedanca e rezonancës (Ω):
≤15
Kapaciteti (pF)
±10%: 4100-4500
Frekuenca
28 kHz
Pesha (g)
425 g
Diametri (mm)
60 mm
Lartësia (mm)
46

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.