fbpx

PRO-100SP-40kHz

Pajisja profesionale e pastrimit me ultrazë 9 litra me funksion degazimi dhe kontroll të rregullueshëm të fuqisë, ideale për këdo që ka nevojë për shkarkim të shpejtë. Frekuenca tejzanor prej më shumë se 40 kHz dhe fuqia prej 240 W sigurojnë pastrim efikas dhe të shpejtë.

EAN: 0618056729754

894,90 

Vaskë profesionale me ultratinguj PRO-100SP – 40 kHz, kapacitet 9 litra, me funksion degazimi dhe degazimi për përgatitje të shpejtë të lëngjeve

DIMENSIONET E KOSHIT: 270×220×110

Degazimi është funksioni i shkrirjes së flluskave nga lëngu. Në rastet kur kursimi i kohës është i nevojshëm, funksioni i degazimit ndihmon shumë. Përpara se të fillojë procesi i pastrimit, ai mund të përdorë butonin për funksionin e degazimit për të përgatitur lëngun për pastrim optimal. Ky funksion do të përgatisë lëngun në sekonda.

Ky model është i ngjashëm me PRO 100S,por me një buton shtesë për të rregulluar fuqinë. E cila është e mirëseardhur për këdo që ka një shumëllojshmëri artikujsh të ndjeshëm për t’u pastruar dhe duhet të rregullojë forcën e tyre përpara se të pastrohet. Me rregullator të veçantë të kohës nga 1 deri në 99 minuta, mbyllje automatike dhe rregullator të temperaturës deri në 80 °C, është gjithashtu ideale për artikujt që kërkojnë pastrim dhe larje më të gjatë.

Frekuenca e ultrzërit prej 40 kHz siguron një pastrim të plotë por të butë që është gjithashtu i përshtatshëm për metale më të buta, plastikë dhe produkte me sipërfaqe të lëmuara. Flluskat më të vogla të formuara në këtë frekuencë kanë më pak gjasa të shkaktojnë dëme në sipërfaqe dhe gjithashtu do të jenë në gjendje të depërtojnë në zona të ngushta si shtresat, çarjet dhe vrimat e verbëra.

Fuqia e ultrazërit prej 240 V siguron një numër mjaft të madh flluskash për pastrim efikas dhe të shpejtë të një numri të ndryshëm objektesh në një vaskë me ultrazë.

Shembuj pastrimi:

Pastrim i pajisjeve mjekësore, instrumenteve kirurgjikale dhe veterinare, kutive të municioneve, PCB-ve, pajisjeve stomatologjike, koke printeri dhe ndihmash tonerike, pjesë të vogla industriale, makina, pjesë biçikletash…

OBJEKTET QË MUND TË PASTROHEN EFEKTIVE ME PASTRIMIN PROFESIONAL ULTRAZËR:
 • Pjesët e automjeteve: Komponentët e motorit, karburatorët, injektorët e karburantit dhe pjesët e tjera të automjetit mund të pastrohen në mënyrë efektive me pastrues tejzanor. Procesi i pastrimit mund të heqë grumbullimin e yndyrës, vajit dhe karbonit.
 • Pjesë industriale: Pjesë të ndryshme industriale, duke përfshirë komponentët e makinës, kushinetat, valvulat dhe ingranazhet, mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Procesi mund të heqë papastërtitë, vajrat dhe ndotësit e tjerë që mund të ndikojnë në performancën e këtyre pjesëve.
 • Pjesë metalike dhe plastike: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë pjesët metalike dhe plastike të përdorura në proceset e prodhimit. Kjo mund të ndihmojë që pjesët të jenë pa mbeturina përpara montimit ose përpunimit të mëtejshëm.
 • Komponentët elektronikë: Komponentët e vegjël elektronikë si pllakat e qarkut, bordet e qarkut të printuar dhe lidhësit mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Pastrimi i butë ndihmon në largimin e ndotësve që mund të ndikojnë në performancën e këtyre komponentëve. Mund të heqë mbetjet e fluksit të saldimit dhe ndotës të tjerë që mund të ndikojnë në funksionimin e tabelës së qarkut të printuar.
 • Enë qelqi laboratorike: Në laboratorët shkencorë, pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë efektive enët e qelqit, epruvetat, gotat dhe pajisjet e tjera të përdorura në eksperimente. Procesi i pastrimit siguron që të mos ketë mbetje në enët e qelqit që mund të ndikojnë në saktësinë e eksperimenteve.
 • Instrumentet dentare dhe mjekësore: Pastruesit tejzanor përdoren në objektet dentare dhe mjekësore për të pastruar instrumente të tilla si pinca, vegla dentare, instrumente kirurgjikale dhe pajisje të tjera mjekësore që kërkojnë pastrim të plotë dhe efikas.
 • Syzet dhe pajisjet optike: Syzet, syzet e diellit dhe lentet optike mund të pastrohen me pastrues tejzanor. Ata mund të heqin gjurmët e gishtërinjve, pluhurin dhe mbeturinat e tjera pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme.
KONCENTRATE PASTRIMI PER PASTRIMIN ULTRASONIK:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.

 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponentë orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-JEW
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Komponentë optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitëse mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
SI FUNKSIONON PASTRIMI ULTRASONIK?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultratinguj është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: puz@albkossafety.com.

Informata shetsë:

Modelet tona PRO 100-300 kanë rezervuarë prej çeliku inox (SUS 304), me trashësi prej 1-1,5 mm, prandaj për këtë arsye mundësojnë një jetë të gjatë shërbimi të vaskave me ultrazë. Rezervuari dhe shtëpiza pa saldim parandalojnë rrjedhjen e ujit.

Transduktorët janë të ngjitur në fund të rezervuarit duke përdorur një kombinim të vidhave të salduara dhe ngjitjes. Kjo teknologji mundëson cilësi të vazhdueshme të kavitacionit dhe një jetë të gjatë shërbimi të pajisjes.

Vaskat me ultrazë janë të pajisura me transduktorë industrialë të cilësisë së lartë me fuqi prej 60W dhe frekuencë prej 40kHz të cilat sigurojnë forcë të mjaftueshme të efektit ultrazanor. Transduktorët e ultrazërit aktivizohen nga një gjenerator i pavarur ultrazanor (kontrolli PVM), i cili lejon që vaskat të punojnë me një efekt të qëndrueshëm ultrazanor dhe funksionim të sigurt.

Elektronika për vaskat me ultrazë PRO20-300 është zhvilluar duke pasur parasysh funksionimin optimal të transduktorëve, pllakave ngrohëse dhe funksionim të thjeshtë për një gamë të gjerë përdoruesish.

Paralajmërim:
 • Përdorimi i pajisjeve të pastrimit me ultrazë pa lëng është i ndaluar. Është e rrezikshme dhe do të dëmtojë njësinë.
 • Gjithmonë kyçeni ultratingullin kur ngrohni lëngun, në mënyrë që temperatura e lëngut të shpërndahet në mënyrë të barabartë.
 • Vëllimi real i rezervuarit mund të jetë më i vogël se 9 l.
 • Derdhni lëngun 2 cm poshtë buzës me lëndën brenda.
 • Mos hidhni objekte në enë ose mos e goditni pajisjen.
 • Artikujt e pastrimit duhet të vendosen në shportën e pastrimit për të mbrojtur vaskën me ultrazë.
 • Pastruesi me ultrazë duhet të ftohet për 15 minuta pas 30 minutash pastrimi me ultrazë.
 • Operimi i ultrazërit liron një sasi të caktuar energjie që ngroh lëngun në rezervuar.
 • Koha maksimale e përdorimit të banjës me ultratinguj është 90 minuta në ditë.
Çfarë përmban paketa?
 • Vaskë me ultrazë
 • Shportë standarde
 • Kapak prej çeliku inox
 • Kabllo rryme
 • Udhëzues përdorimi
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
240 W
Frekuenca e ultrazërit:
40kHz
Numri i konvertuesve:
4
Rregullimi i kohës:
1 – 99
Temperatura:
80°C
Fuqia e ngrohësit:
500 W
Vëllimi i rezervuarit:
9
Trashësia e rezervuarit:
1,5 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
270×220×110 mm
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
300×240×150 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
325×270×310 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
425×340×400 mm
Valvula e shkarkimit:
YES
Priza:
Type F, 220V/50Hz
Pesha neto:
7,2 kg
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/
Të dhënat teknike të transduktorit
Fuqia:
60W
Impedanca e rezonancës (Ω):
≤15
Kapaciteti (pF)
±10%: 3500-3900
Frekuenca
40 kHz
Pesha (g)
231g
Diametri (mm)
45 mm
Lartësia (mm)
40

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.