fbpx

PCB-drive-120W-40kHz

120W /40kHz – PCB Drive ultrazanor për transduktorë.

EAN: 0618056729464

53,90 

Available on backorder

PCB – Drive ultrazanor për transduktorë

Transduktorët e ultrazërit aktivizohen nga një aktivizues brenda njësisë, i cili lejon që kazanët të funksionojnë në mënyrë të sigurt dhe me një efekt të qëndrueshëm ultrazanor.

Të dhënat teknike:

Fuqia e ultrazërit:120W
Frekuenca e ultrazërit:40kHz
Furnizimi me rrymë:220V
Dimensionet:120x85x33 mm
Pesha neto:300 g

 

Përpara se të porosisni, sigurohuni që të keni serinë e saktë të vaskës me ultrazë, pasi seritë ndryshojnë pak dhe kjo pjesë rezervë nuk është domosdoshmërisht e përshtatshme për vaskën tuaj me ultrazë.

 

Kompatibil me:

Display PRO, Display PRO S

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.