fbpx

IND-100-28kHz

Pastrues profesional me ultrazë me kapacitet 9 litra, ideal për pastrimin e sasive më të mëdha të artikujve dhe përdorimit të shpeshtë. Frekuenca ultrazanore prej 28 kHz dhe fuqia 240 W siguron pastrim efektiv dhe të shpejtë.

EAN: 0618056729518

676,08 

Pastrues industrial me ultrazë

IND-100 – 28 kHz me një rezervuar më të thellë

Kapaciteti – 9 litra, njësi e mesme për përdoruesit industrialë

Pastruesi profesional me ultrazë IND-100 është po aq i gjerë sa PRO 70, por përmban një rezervuar më të thellë. Duke marrë parasysh madhësinë e këtij rezervuari më të madh, mund të pastroni sendet me diametër më të madh.

Me rregullimin e veçantë të kohëmatësit, nga 1 deri në 99 minuta, fikjen automatike dhe vendosjen e temperaturës deri në 80°C, është ideal për një gamë të gjerë aplikimesh, ku mund të vendosni raportin më të mirë për artikujt tuaj.

Frekuenca ultrazanore prej 28 kHz siguron pastrim të plotë, por të butë, i cili është i përshtatshëm për objektet me shumë çarje, të çara dhe dhëmbëzime të vogla. Për shkak të flluskave më të vogla, me më pak energji, por me densitet më të lartë, kjo frekuencë është veçanërisht e përshtatshme për metale më të buta, plastikë dhe objekte me sipërfaqe të lëmuar.

Fuqia ultrazanore prej 240 W siguron një numër mjaft të lartë flluskash për pastrim efektiv dhe të shpejtë të një numri të ndryshëm artikujsh në pastruesin me ultratinguj.

Objektet që mund të pastrohen në mënyrë efektive me një pastrues profesional me ultrazë:ASONIC CLEANING
 • Pjesët e automjeteve: Komponentet e motorit, karburatorët, injektorët e karburantit dhe pjesët e tjera të automjetit mund të pastrohen në mënyrë efektive me pastrues ultrazanor. Procesi i pastrimit mund të heqë grumbullimin e yndyrës, vajit dhe karbonit.
 • Pjesë industriale: Pjesë të ndryshme industriale, duke përfshirë komponentet e makinës, kushinetat, valvulat dhe ingranazhet, mund të pastrohen me pastrues ultrazanor. Procesi mund të heqë papastërtitë, vajrat dhe ndotësit e tjerë që mund të ndikojnë në performancën e këtyre pjesëve.
 • Pjesë metalike dhe plastike: Pastruesit ultrazanor mund të pastrojnë pjesët metalike dhe plastike të përdorura në proceset e prodhimit. Kjo mund të ndihmojë që pjesët të jenë pa mbeturina përpara montimit ose përpunimit të mëtejshëm.
 • Komponentët elektronike: Komponentët e vegjël elektronikë si pllakat e qarkut, bordet e qarkut të printuar dhe lidhësit mund të pastrohen me pastrues ultrazanor. Pastrimi i butë ndihmon në largimin e ndotësve që mund të ndikojnë në performancën e këtyre komponentëve. Mund të heqë mbetjet e fluksit të saldimit dhe ndotës të tjerë që mund të ndikojnë në funksionimin e tabelës së qarkut të printuar.
 • Enë qelqi laboratorike: Në laboratorët shkencorë, pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë efektive enët e qelqit, epruvetat, gotat dhe pajisjet e tjera të përdorura në eksperimente. Procesi i pastrimit siguron që të mos ketë mbetje në enët e qelqit që mund të ndikojnë në saktësinë e eksperimenteve.
 • Instrumentet dentare dhe mjekësore: Pastruesit ultrazanor përdoren në objektet dentare dhe mjekësore për të pastruar instrumente të tilla si pincë, vegla dentare, instrumente kirurgjikale dhe pajisje të tjera mjekësore që kërkojnë pastrim të plotë dhe efikas.
 • Syzet dhe pajisjet optike: Syzet, syzet e diellit dhe lentet optike mund të pastrohen me pastrues ultrazanor. Ata mund të heqin gjurmët e gishtërinjve, pluhurin dhe mbeturinat e tjera pa dëmtuar sipërfaqet e ndjeshme.
Koncentrate pastrimi për pastrues me ultrazë:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.CLEANING CONCETRATES FOR ULTRASONIC CLEANING

 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponente orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-UCP
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Përbërës optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitës mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
Si funksionon pastrimi me ultrazë?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultrazë është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: puz(at)albkossafety.com.

INFORMACION SHTESE

Modelet ASonic IND- 100-300 kanë rezervuarë çelik inox (SUS 304), të cilat janë 1 mm të trasha dhe për këtë arsye ato sigurojnë jetëgjatësi të gjatë të pastruesve me ultrazë. Rezervuari dhe strehimi pa probleme parandalojnë rrjedhjen e ujit. Rezervuari më i thellë bën të mundur pastrimin e sendeve me diametër më të madh.

Transformatorët janë ngjitur në fund të rezervuarit me një kombinim të vidhosjes në fijet e salduara dhe ngjitjes, duke krijuar kështu një tërësi homogjene me rezervuarin. Kjo teknologji lejon kavitacion të vazhdueshëm dhe jetëgjatësi të pastruesit me ultratinguj.

Pastruesit janë të pajisur me transduktorë industrialë me max. fuqi 60 W dhe frekuencë 28 kHz, të cilat sigurojnë fuqi të fortë të efektit tejzanor. Transduktorët tejzanor aktivizohen nga drejtuesi brenda njësisë, gjë që u mundëson pastruesve të punojnë me efekt të qëndrueshëm ultrasonik dhe të funksionojnë të sigurt.

Pajisjet elektronike për pastrues me ultratinguj IND 70 – 300 janë zhvilluar me funksionimin optimal të transduktorëve, pllakave ngrohëse dhe sistemit të lehtë operimi me një gamë të gjerë përdoruesish në mendje.

Ngrohja në pastrues tejzanor ASonic bëhet nëpërmjet çipave ngrohës MCH me fuqi ngrohëse 100 W. Ka një ndryshim të vogël midis temperaturës reale të ujit dhe leximit të panelit, i cili është në intervalin ±1°C.

Para dhe pas pastrimit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si funksionon pastrimi me ultrazë?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultrazë është në këtë lidhje.

Paralajmërime:

 • Ndalohet përdorimi i pastrues ultrazë pa lëng. Është e rrezikshme dhe do të dëmtojë njësinë.
 • Gjatë ngrohjes së lëngut, gjithmonë ndizni ultratinguj, kështu që temperatura e lëngut shpërndahet në mënyrë të barabartë.
 • Vëllimi aktual i rezervuarit mund të jetë më pak se 9 L.
 • Derdhni lëngun 2 cm poshtë buzës me sende brenda.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar dhe mos e goditni pajisjen.
 • Artikujt e pastrimit duhet të vendosen në shportën e pastrimit për të mbrojtur makinën me ultratinguj.
 • Pastruesi tejzanor mund të funksionojë 8 orë në ditë.
 • Operacioni me ultratinguj lëshon një sasi të caktuar energjie që ngroh lëngun në rezervuar.
Të përfshira në paketë:
 • Pastrues ultrazë
 • Shporta standarde
 • Kapak inox
 • Kabllo të energjisë
 • Udhëzues përdorimi
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
240 W
Frekuenca e ultrazërit:
28 kHz
Numri i konvertuesve:
4
Rregullimi i kohës:
1 – 99
Temperatura:
80°C
Fuqia e ngrohësit:
500 W
Vëllimi i rezervuarit:
9
Trashësia e rezervuarit:
1 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
270×220×110 mm
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
300×240×150 mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
325×270×310 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
425×340×400 mm
Valvula e shkarkimit:
YES
Priza:
Type F, 220V/50Hz
Pesha neto:
7,5 kg
Periudha e garancisë:
2
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/
Të dhënat teknike të transduktorit
Fuqia:
60W
Impedanca e rezonancës (Ω):
≤15
Kapaciteti (pF)
±10%: 3500-3900
Frekuenca
40 kHz
Pesha (g)
231g
Diametri (mm)
45 mm
Lartësia (mm)
54 mm

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.