fbpx

HOME-STICK

Shufra e pastrimit me ultrazë e serisë shtëpiake, është e përshtatshme për një vëllim prej 0,5 – 2 litra. Është ideale për pastrimin e sendeve të vogla për përdorim shtëpiak ose hobi. Frekuenca e ultrazërit prej 50 kHz dhe fuqia ultrazërit prej 70 W janë ideale për pastrim të shkurtër dhe të thjeshtë të çdo objekti metalik, qelqi ose qeramike.

EAN: 0618056729723

91,90 

Shirit tejzanor në shtëpi – HOME STICK, për përdorim shtëpiak

Kapaciteti – për një enë prej 0,5-2 litra

HOME STICK vjen me kohëmatës 10-minutësh dhe fikje automatike, i projektuar posaçërisht për përdorim shtëpiak. Mund të pastroni produktet e tualetit, pajisjet kozmetike, lodrat e fëmijëve, pjesët e biçikletave ose sende të tjera që mund të pastrohen në ujë. Është perfekt për pastrimin e perimeve dhe frutave, thjesht vendoseni në një tas me ujë dhe pastrimi do të fillojë.

Frekuenca e ultrazërit prej 50 kHz siguron pastrim të plotë, por të butë, i cili është gjithashtu i përshtatshëm për metale më të buta, plastikë dhe produkte me sipërfaqe të lëmuara. Flluskat më të vogla që prodhohen në këtë frekuencë kanë më pak gjasa të shkaktojnë dëmtime sipërfaqësore dhe janë gjithashtu më të afta të depërtojnë në zona të ngushta si tegele saldimi, të çara dhe vrima të verbëra.

Fuqia ultrazërit prej 70 W siguron një numër mjaft të madh flluskash për pastrim efikas të objekteve të ndryshme në një enë me një vëllim të përafërt prej 0,5-2 litra.

Pastrimi i sendeve të vogla:

Pajisje tualeti, fruta dhe perime, monedha koleksioni, çelësa, bizhuteri, rripa orësh, pjesë të vogla si vida, bulona çeliku, gozhda, thumba dhe çdo send tjetër i vogël.

Përgatitja e vitaminës C liposomale, nxjerrja e flluskave, nxjerrja e vajit.

ÇFARË MUND TË PASTRONI NË SHTËPI?

Një pastrues tejzanor mund të përdoret për të pastruar një gamë të gjerë artikujsh në shtëpi. Këtu janë disa objekte të zakonshme që mund të pastrohen në mënyrë efektive duke përdorur një pastrues tejzanor:

 • Bizhuteri: Pastruesit tejzanor janë të shkëlqyeshëm për pastrimin e bizhuterive, duke përfshirë unazat, qaforet, vathët, byzylykët dhe orët. Ata mund të heqin papastërtitë, vajrat dhe mbeturinat nga të çarat e vogla dhe zonat e vështira për t’u arritur.
 • Syzet dhe veshja e syve: Qofshin syze, syze dielli ose syze leximi, një pastrues ultrasonik mund të heqë në mënyrë efektive gjurmët e gishtërinjve, njollat ​​dhe papastërtitë nga kornizat dhe lentet.
 • Protezat dhe pajisjet orale: Pastruesit tejzanor mund të përdoren për të pastruar protezat, mbajtëset, mbrojtëset e gojës dhe pajisje të tjera orale. Ato ndihmojnë në heqjen e baktereve, pllakave dhe njollave nga këto sende.
 • Objekte metalike: Artikuj të ndryshëm metalikë si monedha, sende argjendi, brisqe, vegla të vogla dhe madje edhe armë zjarri mund të pastrohen duke përdorur një pastrues tejzanor. Procesi ndihmon në heqjen e papastërtive, oksidimit dhe njollosjes nga sipërfaqet metalike.
 • Monedhat dhe sendet e koleksionit: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë të sigurt monedhat, duke përfshirë ato të bëra prej ari, argjendi ose bakri. Ato mund të përdoren gjithashtu për të pastruar sendet e koleksionit si figurina, skulptura të vogla dhe antike delikate.
 • Komponentët elektronikë: Disa komponentë elektronikë, të tillë si tabelat e qarkut, pjesët e vogla elektronike dhe lidhësit, mund të pastrohen duke përdorur një pastrues tejzanor. Megjithatë, është e rëndësishme të siguroheni që komponentët të jenë në përputhje me këtë metodë pastrimi dhe të mos dëmtohen nga procesi.
 • Artikujt e kujdesit personal: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë sendet e kujdesit personal si krehërat, furçat, brisqet e rrojes, prerëset e thonjve dhe madje edhe furçat e grimit. Ato ndihmojnë në heqjen e papastërtive, vajrave dhe mbetjeve nga këto artikuj.
 • Orë: Përveç shiritave dhe kutive, pastruesit me ultratinguj mund të pastrojnë edhe pjesë të orës si lëvizjet e orës. Megjithatë, disa lloje të orëve, të tilla si ato me komponentë delikate ose të vjetra, mund të mos jenë të përshtatshme për pastrim me ultratinguj.
KONCENTRATE PASTRIMI PER PASTRIMIN ULTRASONIK:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.

 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponentë orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-JEW
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Komponentë optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitëse mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
SI FUNKSIONON PASTRIMI ULTRASONIK?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultratinguj është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: puz@albkossafety.com.

Paralajmërim:
 • Përdorimi i pastruesit me ulrazë për pastrim pa lëng është i ndaluar. Është e rrezikshme dhe do të dëmtojë njësinë.
 • Shufra duhet të zhytet plotësisht në ujë.
 • Pastruesi me ultrazë duhet të ftohet për 15 minuta pas 30 minutash pastrimi me ultrazë.
Çfarë përmban paketa?
 • Shufër ultrazanore
 • Kabllo rryme
 • Udhëzues përdorimi
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
70 W
Frekuenca e ultrazërit:
50 kHz
Numri i konvertuesve:
chip
Rregullimi i kohës:
1 – 10 min
Temperatura:
/
Fuqia e ngrohësit:
/
Vëllimi i rezervuarit:
/
Trashësia e rezervuarit:
/
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
Ø32×93 mm
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
/
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
88x65x40 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
120x120x85 mm
Valvula e shkarkimit:
/
Priza:
230V/50Hz
Pesha neto:
360 g
Periudha e garancisë:
1
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.