fbpx

HOME-450-PINK

Modeli Asonic HOME me vëllim 0,45 litra, është ideal për pastrimin e sendeve shtëpiake dhe gjërave që mbulojnë hobi të ndryshme. Frekuenca e ultrazërit prej 42 kHz dhe fuqia ultrazërit 20 W është ideale për pastrim të shkurtër dhe të lehtë.

EAN: 0618056729730

56,90 

Vaska tejzanor HOME-450, kapaciteti 0,45 litra, e pershtatshme per pastrim te rastit

DIMENSIONET E KOSHIT: 168×79×42 mm

Modeli Home 450 ka komanda për rregullimin e kohës së pastrimit në 3 minuta dhe solucioni i parangrohur është i përshtatshëm për përdorim shtëpiak dhe pastrimin e sendeve të vogla.

Frekuenca e ultrazërit prej 42 kHz siguron një pastrim të plotë por të butë i cili është i përshtatshëm për pastrimin e metaleve, plastikës dhe produkteve më të buta me sipërfaqe të lëmuara. Flluskat e vogla të krijuara në këtë frekuencë nuk shkaktojnë dëme sipërfaqësore dhe janë gjithashtu më të afta të depërtojnë në zgavra të tilla si qepjet, çarjet dhe vrimat e verbëra.

Fuqia e ultrazërit prej 20 W siguron një numër mjaft të madh flluskash për pastrim efikas të objekteve të ndryshme në vaskën me ultrazë.

Pastrimi i sendeve të vogla:

Monedha koleksionimi, çelësa, bizhuteri, rripa orësh, pjesë të vogla si vida, vida çeliku, gozhda, thumba dhe në thelb çdo send tjetër i vogël.

ÇFARË MUND TË PASTRONI NË SHTËPI?

Një pastrues tejzanor mund të përdoret për të pastruar një gamë të gjerë artikujsh në shtëpi. Këtu janë disa objekte të zakonshme që mund të pastrohen në mënyrë efektive duke përdorur një pastrues tejzanor:

 • Bizhuteri: Pastruesit tejzanor janë të shkëlqyeshëm për pastrimin e bizhuterive, duke përfshirë unazat, qaforet, vathët, byzylykët dhe orët. Ata mund të heqin papastërtitë, vajrat dhe mbeturinat nga të çarat e vogla dhe zonat e vështira për t’u arritur.
 • Syzet dhe veshja e syve: Qofshin syze, syze dielli ose syze leximi, një pastrues ultrasonik mund të heqë në mënyrë efektive gjurmët e gishtërinjve, njollat ​​dhe papastërtitë nga kornizat dhe lentet.
 • Protezat dhe pajisjet orale: Pastruesit tejzanor mund të përdoren për të pastruar protezat, mbajtëset, mbrojtëset e gojës dhe pajisje të tjera orale. Ato ndihmojnë në heqjen e baktereve, pllakave dhe njollave nga këto sende.
 • Objekte metalike: Artikuj të ndryshëm metalikë si monedha, sende argjendi, brisqe, vegla të vogla dhe madje edhe armë zjarri mund të pastrohen duke përdorur një pastrues tejzanor. Procesi ndihmon në heqjen e papastërtive, oksidimit dhe njollosjes nga sipërfaqet metalike.
 • Monedhat dhe sendet e koleksionit: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë në mënyrë të sigurt monedhat, duke përfshirë ato të bëra prej ari, argjendi ose bakri. Ato mund të përdoren gjithashtu për të pastruar sendet e koleksionit si figurina, skulptura të vogla dhe antike delikate.
 • Komponentët elektronikë: Disa komponentë elektronikë, të tillë si tabelat e qarkut, pjesët e vogla elektronike dhe lidhësit, mund të pastrohen duke përdorur një pastrues tejzanor. Megjithatë, është e rëndësishme të siguroheni që komponentët të jenë në përputhje me këtë metodë pastrimi dhe të mos dëmtohen nga procesi.
 • Artikujt e kujdesit personal: Pastruesit tejzanor mund të pastrojnë sendet e kujdesit personal si krehërat, furçat, brisqet e rrojes, prerëset e thonjve dhe madje edhe furçat e grimit. Ato ndihmojnë në heqjen e papastërtive, vajrave dhe mbetjeve nga këto artikuj.
 • Orë: Përveç shiritave dhe kutive, pastruesit me ultratinguj mund të pastrojnë edhe pjesë të orës si lëvizjet e orës. Megjithatë, disa lloje të orëve, të tilla si ato me komponentë delikate ose të vjetra, mund të mos jenë të përshtatshme për pastrim me ultratinguj.
KONCENTRATE PASTRIMI PER PASTRIMIN ULTRASONIK:

Objekte të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje të ndryshme pastrimi. Koncentratet e pastrimit me ultratinguj ASonic kanë përbërje kimike të specializuar e cila nxit procesin e pastrimit dhe duhet të përdoret sipas nevojave të veçanta të pjesëve që do të pastrohen.

 • Bizhuteri, gurë të çmuar, komponentë orësh, duke përfshirë shiritat e orës, kutitë dhe pjesët lëvizëse, monedhat dhe sendet e koleksionit: AS-JEW
 • Artikujt e kujdesit personal: brisqe, proteza dhe lente kontakti: AS-JEW
 • Syze: thjerrëza, korniza dhe komponentë të vegjël metalikë, Komponentë optikë: thjerrëza kamere, rrëshqitëse mikroskopi dhe thjerrëza teleskopi: AS-OPT
 • Instrumente dentare dhe mjekësore, gota, epruveta dhe pajisje të tjera shkencore, hala për tatuazhe, bizhuteri shpuese dhe pajisje: AS-UCP
 • Elektronikë: Pllakat e qarkut, PCB dhe komponentë elektronikë: AS-PCB
 • Pjesët e automobilave: karburatorët, injektorët e karburantit dhe komponentët e motorit: AS-CARB
 • Pjesë makinerie precize: ingranazhe të vogla, kushineta dhe përbërës të tjerë të ndërlikuar të makinës: AS-SENS
 • Mjete industriale: Vegla dore, vegla prerëse dhe kallëpe: AS-GEN, AS-MLP
 • Armët e zjarrit: Pjesë armësh, duke përfshirë tytat, këmbëzat dhe karikatorët: AS-CARB
SI FUNKSIONON PASTRIMI ULTRASONIK?

Shpjegimi se si funksionon pastrimi me ultratinguj është në këtë lidhje. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mos ngurroni të na pyesni në e-mail: puz@albkossafety.com.

Informacione shtesë

Rezervuari prej çeliku inox (SUS 304) me trashësi 0,6 mm, mundëson një jetë të gjatë shërbimi të vaskës me ultrazë. Shëpiza pa tegel saldimi e panelit është veçanërisht e rëndësishëme pasi parandalon rrjedhjet e ujit dhe depërtimin e lagështisë në elektronikë brenda njësisë.

Transduktorët janë përforcuar në pjesën e poshtme të rezervuarit duke përdorur një kombinim të vidhave të salduara dhe ngjitjes. Kjo teknologji mundëson cilësi të vazhdueshme të kavitacionit dhe një jetë të gjatë shërbimit të pajisjes.

Paraljmërime:
 • Artikujt për pastrim duhet të vendosen në koshin e pastrimit për të mbrojtur vaskën ultrazanore.
 • Vëllimi real i rezervuarit mund të jetë më i vogël se 1,4 L.
 • Mos e hidhni lëngun deri në maksimum, pasi ekziston rreziku i derdhjes.
 • Mos hidhni objekte në rezervuar dhe mos e goditni pajisjen.
 • Vaska me ultrazë duhet të ftohet për 5 minuta pas pastrimit 30 min.
 • Pastrimi me ultrazë liron një sasi të caktuar energjisë e cila e ngroh lëngun në rezervuar
 • Mos ndizni ngrohjen ose ultrazërin pa lëng në rezervuar, pasi kjo do ta dëmtojë atë
 • Koha maksimale e përdorimit të banjës me ultratinguj është 30 minuta në ditë.
Çfarë përmban paketa?
 • Vaskë ultrazanore
 • Kabllo të energjisë
 • Udhëzues përdorimi
Të dhënat teknike
Fuqia e ultrazërit:
20 W
Frekuenca e ultrazërit:
42 kHz
Numri i konvertuesve:
chip
Rregullimi i kohës:
3 min
Temperatura:
/
Fuqia e ngrohësit:
/
Vëllimi i rezervuarit:
0,45
Trashësia e rezervuarit:
0,6 mm
Dimensionet e koshit (gjer. x thell. x lart.):
/
Dimensionet e rezervuarit (gjer. x thell. x lart.):
168x79x42mm
Dimensionet e pajisjes (gjer. x thell. x lart.):
200x92x60 mm
Dimensionet e paketimit (gjer. x thell. x lart.):
235x130x65 mm
Valvula e shkarkimit:
NO
Priza:
230V/50Hz
Pesha neto:
458 g
Periudha e garancisë:
1
Pesha maksimale për t’u ngritur:
/
Sistemi i filtrimit:
/
Skajmeri i vajit:
/

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.