fbpx

Ngrohës

Ngrohës për vaska me ultrazë – Modelet PRO.

EAN: 0618056729266

9,00 

Available on backorder

Ekzistojnë tri fuqi:

– 100 W, 220V

– 300 W, 220V

– 500 W, 220V

 

Elementi ngrohës i aluminit është i përshtatshëm për ngrohjen e rezervuarëve prej çeliku inox të vaskave me ultrazë. Ngrohësi ka një konektor për t’u lidhur me elementin PCB. Fuqia maksimale e ngrohjes është 100, 300 i 500W dhe në rezervuarin përkatës arrin temperaturën deri 80 °C.

 

Ngrohësi dhe sonda e temperaturës janë të lidhura me PCB-në e ekranit për të monitoruar temperaturën e rezervuarit.

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.