fbpx

NGROHËS-1500W

Ngrohës i madh me dy komponente.

EAN: 0618056729297

72,90 

Available on backorder

Elementi ngrohës i aluminit është i përshtatshëm për ngrohjen e rezervuarëve prej çeliku inox të vaskave me ultrazë. Ngrohësi ka një konektor për t’u lidhur me elementin PCB. Fuqia maksimale e ngrohjes është 1500V dhe në rezervuarin përkatës arrin temperaturën deri 80 °C.

Ngrohësi dhe sonda e temperaturës janë të lidhura me PCB-në e ekranit për të monitoruar temperaturën e rezervuarit.

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.