fbpx

Ngjitës-30ml+30ml

Ngjitës për konvertuesit 30 ml A + 30 ml B shishe me ngjitës mund të ngjitin 10-20 copë konvertues.

EAN: 0618056729433

16,90 

Available on backorder

Përgatitni përbërjen duke përzier përbërësit.

 

Përdorimi:

  • Pastroni sipërfaqet në të cilat do të lidhni tranduktorin.
  • Hapni shishkat A & B, shtrydhni pastën e dhëmbëve dhe aplikojeni
  • përzieni mirë me një shkop të vogël druri, më pas përhapni ngjitësin rreth vidës së sondës1:1
  • E rëndësishme! (vini re se ngjitësi nuk duhet të prekë vrimën e vidës së transduktorit)
  • mbylleni mirë transduktorin

 

 

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.