fbpx

DISPLEJ-PRO-MODELI

Ekran dixhital për vaskat me ultrazë PRO.

EAN: 0618056729334

16,90 

Out of stock

Të dhënat teknike:
Kohëmatësi:1-99 min
Temperatura:deri 80°C
Mënyra e punës:pastrim normal
Priza:12V
Dimensionet:149x82x32 mm
Pesha neto:91 g
I përshtatshëm për modelet:

PRO 30, PRO 50, PRO 70, PRO 100, PRO 150, PRO 300

Përpara se të porosisni, sigurohuni që të keni serinë e saktë të vaskës me ultrazë, pasi seritë ndryshojnë pak dhe kjo pjesë rezervë nuk është domosdoshmërisht e përshtatshme për vaskën tuaj me ultrazë.

Kompatibil me:
  • senzori i temperaturës
  • PCB drive 120W-28kHz, 120W-40kHz, 60W-40kHz
  • grejač 100W, 300W i 500W

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.