fbpx
parts for ultrasonic cleaner

DISPLAY-INDUSTRIAL-MODELS

Ky ekran shumëfunksional është zgjidhja më e mirë për banjot më të mëdha me ultrazë.

EAN: 0618056729358

201,90 

Available on backorder

Të dhënat teknike:
Dimensionet:130x150x25mm
Fuqia e ultrazërit:0-100%
Kohëmatësi:1-60 min ili 1-10h
Temperatura:deri 80°C
Mënyra e punës:normalno i mekše čišćenje, degassiranje
LED svetlo:grejanje, ultrazvuk, degas, upozorenje
Furnizimi me rrymë:12V

Uključen prekidać

DOKUMENTACIONI

Udhëzues përdorimi

 

I përshtatshëm për modelet:

PRO 570, PRO 1000, PRO 2000, PRO 3000

 

Për funksionimin e duhur, do t’ju duhet artikulli i mëposhtëm:
Kompatibil me:
  • senzori i temperaturës
  • PCB drive 120W-28kHz, 120W-40kHz, 60W-40kHz
  • grejač 100W, 300W i 500W
  • generator

Add Your Heading Text Here

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.