fbpx

AS-METALECO-1

Liquid AS-METALECO, koncentrat neutral degreasues mbi bazë ujore, për heqjen e ndotjeve të rënda. Projektuar për një gamë të gjerë aplikimesh për shkak të përputhshmërisë së shkëlqyer të materialit.

EAN: 0699838946729

29,00 

Koncentrat profesional pastrimi ekologjik për pastrimin e yndyrës

AS-METALECO, 1 litër, hiqni të gjitha llojet e yndyrnave dhe vajrave

Projektuar si një koncentrat neutral për heqjen e yndyrës në një bazë ujore për heqjen e ndotjeve të rënda.

Largon papastërtitë si:

 • yndyrna dhe vajra të të gjitha llojeve;
 • lubrifikantë ftohës, vajra shpimi, prerje dhe hidraulike;
 • vajra për mbrojtjen e motorit dhe korrozionit, yndyrat vendase, komponentët lubrifikues;
 • patate të skuqura, pluhur.

I sigurt për t’u përdorur në:

Alumini, inoksi, xhami, bakri, PE/PP, PVC, çelik, gjithashtu i përshtatshëm për tunxh, gize, llaqe, qeramikë.

Dozimi:

Përdorni një tretësirë me ujë në një raport prej 2%. Në varësi të shkallës së ndotjes, mund të përdorni dozën në një raport 2-5%. Temperatura e punës 40-75°C. Ndryshoni rregullisht tretësirën e pastrimit në pastruesin me ultratinguj kur ajo bëhet e ndotur. Shpëlajeni me ujë pas pastrimit.

Ne rekomandojmë që të provoni koncentratin e pastrimit në një vend që nuk bie në sy përpara përdorimit.

Shembuj të përdorimit:

 • dyqane mirëmbajtjeje të të gjitha llojeve: punishte kamionësh dhe makinerish ndërtimi, dyqane riparimi motorësh;
 • inxhinieri mekanike, industria e automobilave dhe industria e përpunimit të metaleve, dyqanet e forcimit.

Përparësitë:

 • i përshtatshëm për sipërfaqe të ndjeshme;
 • me mbrojtje nga korrozioni nga një përqendrim aplikimi prej 5%;
 • nuk i nënshtrohet etiketimit (siguria në punë);
 • mbron materialet, kursen energji (temperatura e pastrimit nga 40°C);
 • larë-aktive pa shkumë – përfshirë. shkumësues;
 • demulsifikues — pra i përshtatshëm për ndarësit laboratorik > jetë më e gjatë shërbimi, mirëdashësi e testuar ndaj ndarësit;
 • AS-METALECO është i pajtueshëm me mjedisin dhe miqësor ndaj përdorimit, surfaktantë lehtësisht të biodegradueshëm (sipas kritereve të OECD), vlera e pH 9,00 – 9,50;
 • plotëson kërkesat e ÖNORM B 5104, B 5105 dhe B 5106 në lidhje me ujërat e zeza.

Përshkrimi i procesit të pastrimit

Pastruesit tejzanor përdorin frekuencë të lartë të drejtuar në një banjë uji dhe funksionimi i ultrazërit prodhon flluska të vogla. Flluskat përhapen në të gjithë lëngun dhe kur godasin sipërfaqen e objektit ato shpërthejnë, duke çliruar energji që largon papastërtitë e ngjitura në sipërfaqe (madje edhe në brazda, vrima, pika dhe të gjitha vendet e tjera të vështira për t’u arritur).

Vendoseni me kujdes shportën me artikuj në pastrues tejzanor. Mbushni rezervuarin me përzierjen e ujit të distiluar dhe koncentratit të pastrimit në shkallën e dëshiruar. Zhytni plotësisht sendet për pastrim në tretësirë. Vendosni temperaturën e kërkuar dhe aktivizoni ngrohësin e rezervuarit. Prisni që lëngu në rezervuar të arrijë temperaturën e caktuar dhe më pas vendosni kohëmatësin e ultrazërit në përputhje me kërkesat e procesit të pastrimit (zakonisht varet nga lloji dhe shkalla e ndotjes së sendit të pastrimit). Pasi të përfundojë pastrimi, prisni që lëngu të ftohet dhe më pas hiqni me kujdes koshin me sende. Shpëlajini sendet me ujë të pastër. Ndryshoni banjën rregullisht kur tretësira bëhet e ndotur.

PARALAJMËRIM

 • Përdoreni produktin vetëm siç udhëzohet në etiketë.
 • Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve.
 • Provoni gjithmonë koncentratet e pastrimit me ultratinguj përpara aplikimit të ri në materiale që nuk i keni pastruar më parë.

DOKUMENTACIONI

Dokumenti i fletës së të dhënave të sigurisë (MSDS).

Broshurë:

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.