fbpx

AS-METAL-5

Koncentrat pastrimi me ultratinguj AS-METAL-5 është koncentrat alkalik me performancë të lartë. Për shkak të formulimit të tij të fortë, ky koncentrat është i shkëlqyeshëm për largimin e kontaminimeve të rënda (inkustacione, koks, karbon vaji, blozë, grafit, pigmente etj.).

EAN: 0699838946699

125,73 

Koncentrat pastrimi profesional për metale të ndryshme

AS-METAL, 5 litra, heqës i ndotjes së rëndë

Projektuar për të përballuar sfidat më të vështira, duke hequr papastërtitë më të vështira si papastërtitë e djegura.

Largon papastërtitë si:

 • papastërtitë e djegura (koksim i rëndë, karboni i vajit);
 • vajra, yndyrna, vajra për mbrojtjen nga korrozioni, ftohës dhe lubrifikantë;
 • mbetje lustruese, gërryese dhe ngjitëse, rrëshira dhe dyllëra, laps;
 • bitum (“katran i tokës”), asfalt, gërryerje metalike / patate të skuqura, papastërti me pigment, blozë dhe grafit;
 • emulguesit.

I sigurt për t’u përdorur në:

Alumini, çelik inox, qelqi, bakri, PE/PP, PVC, çelik, gjithashtu i mirë për EPDM dhe NBR/SBR.

Dozimi:

Përdorni një tretësirë me ujë në një raport prej 4%. Në varësi të shkallës së ndotjes, mund të përdorni dozën në një raport prej 3-5%. Temperatura e pastrimit të funksionimit është 50-70 °C. Ndryshoni rregullisht tretësirën e pastrimit në pastruesin me ultratinguj kur ajo bëhet e ndotur. Shpëlajeni me ujë pas pastrimit, përndryshe do të mbeten mbetje më të pastra, duke e bërë më të vështirë lyerjen e pastër/plagosjen.

Ne rekomandojmë që të provoni koncentratin e pastrimit në një vend që nuk bie në sy përpara përdorimit.

Shembuj të lëndëve që mund të pastrohen:

 • filtra vaji, pistona, koka cilindrash, pompa injektimi me naftë, karburatorë, radiatorë;
 • turbongarkuesit, kushinetat e rrotave, pjesë përbërëse në punishte dhe industri;
 • pastrimi i veglave dhe kallëpeve (vrima qorre), kallëpe për injektim;
 • takëm, tuba prej çeliku inox preciz dhe mallra teli;
 • makineri dhe pjesë përbërëse, pajisje, vida, material me shumicë.

AS-METAL është ideal për industrinë automoto! vlera e pH > 13.

Përshkrimi i procesit të pastrimit

Pastruesit tejzanor përdorin frekuencë të lartë të drejtuar në një banjë uji dhe funksionimi i ultrazërit prodhon flluska të vogla. Flluskat përhapen në të gjithë lëngun dhe kur godasin sipërfaqen e objektit ato shpërthejnë, duke çliruar energji që largon papastërtitë e ngjitura në sipërfaqe (madje edhe në brazda, vrima, pika dhe të gjitha vendet e tjera të vështira për t’u arritur).

Vendoseni me kujdes shportën me artikuj në pastrues tejzanor. Mbushni rezervuarin me përzierjen e ujit të distiluar dhe koncentratit të pastrimit në shkallën e dëshiruar. Zhytni plotësisht sendet për pastrim në tretësirë. Vendosni temperaturën e kërkuar dhe aktivizoni ngrohësin e rezervuarit. Prisni që lëngu në rezervuar të arrijë temperaturën e caktuar dhe më pas vendosni kohëmatësin e ultrazërit në përputhje me kërkesat e procesit të pastrimit (zakonisht varet nga lloji dhe shkalla e ndotjes së artikullit të pastrimit). Pasi të përfundojë pastrimi, prisni që lëngu të ftohet dhe më pas hiqni me kujdes koshin me sende. Shpëlajini sendet me ujë të pastër. Ndryshoni banjën rregullisht kur tretësira bëhet e ndotur.

PARALAJMËRIM

 • Përdoreni produktin vetëm siç udhëzohet në etiketë.
 • Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve.
 • Provoni gjithmonë koncentratet e pastrimit me ultratinguj përpara aplikimit të ri në materiale që nuk i keni pastruar më parë.

DOKUMENTACIONI

Dokumenti i fletës së të dhënave të sigurisë (MSDS).

Broshura:

Oferta jonë

Auto Moto

Pastrimi industrial

Mjekësia & tatuazhet

Pastrimi i instrumenteve dentare

Pastrimi i pemëve dhe perimeve

Sallone kozmetike

SI pastrohen lodrat e fëmijëve

Pastrojmë dhe rinovojmë

Pastrimi

Shumë gjëra duhen ruajtur dhe pastruar në vend që të zëvendësohen me të reja. Ideja jonë është t’ju ofrojmë opsionin më të mirë për përdorim në shtëpi dhe në punë.

Kujdesi NDAJ KLIENTIT

Ne ju ofrojmë mbështetje të plotë, njohuritë dhe përvojën tonë në lidhje me pastrimin me ultrazë. Ekipi ynë është i gatshëm t’ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj dhe t’ju ndihmojë të bëni punën tuaj në mënyrë më efikase.

Zhvillimi

Vëmendja jonë është te klientët tanë me synimin për të kuptuar nevojat e tyre dhe për të ofruar një nivel të lartë pastrimi me ultrazë.